Judo Gecesinde, Kağıtsporlu Hasan'a Ödül - Son Dakika
Güncel

Judo Gecesinde, Kağıtsporlu Hasan'a Ödül

Judo Gecesinde, Kağıtsporlu Hasan\'a Ödül

Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'un Akdeniz oyunları şampiyonu milli sporcusu Hasan Vanlıoğlu, Judo Ödül Gecesi'nde onurlandırıldı.

05.12.2013 11:14

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsopr'un dünya şampiyonu judocusu Hasan Vanlıoğlu uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarılardan dolayı Türkiye Judo Federasyonu tarafından ödüllendirildi.

Türkiye Judo Federasyonu, 2013 yılında uluslararası müsabakalarda dereceye giren 13 sporcu için Ankara'da ödül töreni düzenledi. Törende ümitler kategorisinde; İlayda Seyis, Rabia Şenyayla, Melisa Çakmaklı, Oğuzhan Karaca, gençler kategorisinde; Kübra Kara, büyükler kategorisinde; Ebru Şahin, Belkıs Zehra Kaya, Ahmet Şahin Kaba, Hasan Vanlıoğlu ve Feyyaz Yazıcı ödüllerini Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal ve yönetim kurulu üyelerinden aldı.

BAŞKAN'DAN HASAN'A TEBRİK

Bu sezon başarılı bir performans çizerek Mersin'de yapılan Akdeniz Oyunlarında ülkemize altın madalya kazandıran Büyükşehir Kağıtsporlu milli judocu Hasan Vanlıoğlu'na övgüler yağdıran Federasyon Başkanı Fatih Uysal, sporcudan önümüzdeki yıl da yeni başarılar beklediklerini ifade etti. Başkan Fatih Uysal, Judoya destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kağıtspor kulübünden de gecede ayrıca övgülerle bahsetti. Gecede 2000 yılında olimpiyat şampiyonu olan ve şu an büyükler erkek milli takımını çalıştıran Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Judo antrenörü Hüseyin Özkan'ın yanı sıra diğer milli takım antrenörlerine de ödül verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Judo Gecesinde, Kağıtsporlu Hasan'a Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement