Kadıkalesi Meydanı Törenle Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kadıkalesi Meydanı Törenle Açıldı

Kadıkalesi Meydanı Törenle Açıldı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Kadıkalesi Köyü'nün belediye tarafından yenilenen meydanı törenle açıldı.

20.09.2013 19:14

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Kadıkalesi Köyü'nün belediye tarafından yenilenen meydanı törenle açıldı.

Kadıkalesi Köyü'nde, sezon başında başlanan meydan düzenlemesi tamamlandı. Meydan, bin 400 metrekarelik beton dökülüp üzerine mermer döşemesi yapılarak modern bir görüntüye ulaştırıldı. Meydanın açılışına, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, Turgutreis Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Dinçberk, İl Genel Meclisi üyeleri, Bodrum Belediye Meclisi üyeleri, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Kadıkaleliler katıldı.

Başkan Kocadon, "Bütünşehir Yasasıyla bütün belde belediyeleri kapanıyor, bir tek Bodrum Belediyesi kalıyor. Bodrum adı şimdi tüm beldelerimizle bir bütün oldu. Bugün Kadıkalesi'ndeki bozuk bir yoldan da Bodrum'un bozuk yolu olarak bahsediliyor, Göltürkbükü'ndeki bir çukurdan da Bodrum'daki bir çukur olarak bahsediliyor. Yapabildiğimiz kadar eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz" dedi.

Kadıkalesi Köyü Muhtarı Adnan Süzen, 300 bin TL harcanarak yaptırılan meydanın modern bir görüntüye kavuştuğunu dile getirdi. Açılışa katılanlar, yerel müzik gurubunun yaptığı müzikle Kadıkalesi Meydanı'nda doyasıya eğlendi.

( ) - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadıkalesi Meydanı Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement