Kahramanmaraş'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu

Kahramanmaraş\'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

11.02.2017 11:14

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Dilipak, mesajında, bundan tam 97 yıl önce bir avuç kahraman insanın koskoca bir devlete karşı kazandığı bir mücadelenin adının 12 Şubat Kurtuluş Bayramı olduğunu belirtti.

Bu kahramanlığın Sütçü İmam'ı, Senem Ayşesi, Rıdvan Hocası, Arslan Beyi, Mualim Hayrullah'ı, Abdal Halil Ağası ile Maraşlısı, Türkoğlulusu, Pazarcıklısı, Elbistanlısı, Afşinlisi, Göksunlusu, Andırınlısı ile yediden yetmişe tüm Kahramanmaraşlının olduğuna mesajında yer veren Dilipak, "Kahraman atalarımızın yokluklar içerisinde kazandığı bu zafer o zamanın şartları içerisinde değerlendirilmeli, süreci ve sonuçları gelecek nesillere aktarılmalıdır. Çünkü Kahramanmaraş'ın kurtuluşunu anlamak bugünü anlamaktır. Nasıl ki atalarımız o dönemde yedi düvele karşı savaşıp boyun bükmediler bugün de aziz milletimiz iç ve dış tüm mihraklara karşı başı dik karşı durmaktadırlar." dedi.

Dilipak, mesajında, şunları kaydetti:

"Aziz Kahramanmaraşlılar 97 yıl önce dedelerinin yaptıkları gibi 15 Temmuz'da darbecilere fırsat vermemişler ve dedelerimize layık torunlar olduğumuzu göstermişlerdir. Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılını kutluyor, tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement