Kandazdan Mevlüd Kandilinde Hastane Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kandazdan Mevlüd Kandilinde Hastane Ziyareti

Kandazdan Mevlüd Kandilinde Hastane Ziyareti

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, teşkilat yöneticileri ile birlikte hastane ziyaretinde bulundu.

26.01.2013 12:11

Kandaz, Sapanca yolu üzerinde trafik kazası geçiren komşusu Adem Doğan' ı İzmit Seka Devlet Hastanesinde ziyaret etti. Kandaz ilk önce hastanede tedavi gören tüm yaralıların sağlık durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Sonra da yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kandaz, "Halimize her zaman için iyi günde olduğu kadar kötü günlerde de şükür etmemiz gerekir" dedi. Mübarek Mevlüt Kandili dolayısı ile de hastalara acil şifalar dileyen Kandaz, özellikle kış aylarında sürücülerin daha dikkatli olmasını ve arabalarının bakımlarını kontrol ettikten sonra yola çıkmalarının kazaları azaltacağını vurguladı.

Kandaz, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Trafik kurallarına hepimiz uymamız gerekir. Kullandığımız araçların gerekli kontrollerini yaptırmamız gerekir. Sapanca yolu ile ilgili yapılan çalışmaları sürekli kontrol ediyoruz. Bu yol bittikten sonra vatandaşlarımız daha güvenli şekilde seyahat edebilecek. AK Parti iktidarı ile Türkiye' nin dört bir yanında yapılan duble yol 21 bin 230 kilometre oldu. Milletimiz hiçbir çözüm üretemeyen koalisyon ve iktidarsızlık dönemlerini sizlerin destekleri ve dualarıyla tarihe gömdü. Şimdilerde de karayolları yanı sıra demiryolları inşaası ile de bu hizmet ağını genişletmeye çalıştıklarını belirtti.

Trafik kazazedeleri de Kandaz'ın ziyaretinden çok memnun kaldıklarını, kendileri için büyük moral olduklarını belirterek Kandaz ve çalışma arkadaşlarına başarılar dileyip teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kandazdan Mevlüd Kandilinde Hastane Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement