Kapüşonlu Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kapüşonlu Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Kapüşonlu Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Fatih'te gümüşçülerin bulunduğu iş hanına giren kapüşonlu hırsızlar, 6 iş yerini soyarak kayıplara karıştı.

30.01.2013 09:15

Fatih'te gümüşçülerin bulunduğu iş hanına giren kapüşonlu hırsızlar, 6 iş yerini soyarak kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Gedikpaşa'da gece saat 01.00 sıralarında bir iş hanına çatıdan giren yüzlerini gizleyen hırsızlar, iş hanı içerisindeki 6 iş yerinde hırsızlık yaptı. Hırsızlar, yanlarında getirdikleri demir çubuklar ile kapıların kilitlerini kırarak işyerlerine girdi. İş yerlerinde bulunan çelik para kasalarını da kıran kapüşonlu hırsızlar, yaklaşık 150 bin TL değerinde gümüş eşyası ve ham maddesi çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık anları ise iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde iş yerine giren şahıslar güvenlik kamerasını fark edince ilk iş olarak kameranın yönünü değiştiriyor. Daha sonra ellerinde fenerler ile içeriye giren hırsızlar, tezgahta ve çevrede çalınacak gümüşleri arıyor. Buldukları gümüşleri torbalara dolduran hırsızlar girdiği ikinci yerde güvenlik kamerasını gören şahıslar soğukkanlı bir şekilde kameraya el sallayarak hırsızlığa devam ediyor. Kameraya rağmen burada da hırsızlık yapan şahıslar daha sonra ayrılıyor.

İş yeri soyulan Şükrü Doğan, "Soygun gece oldu. Bizim bundan sabah haberimiz oldu. Dükkana geldiğimde her tarafın dağıtıldığını gördüm. Kasayı parçalamışlardı. Kapı kırılmıştı. İçerde ne var ne yok toplayıp götürmüşler. Kasadaki ve tezgah üzerindeki yaklaşık 10 kiloluk bitmiş mallarımızı ve 10 kiloda işlenmemiş madeni çalmışlar. Çalınan mallarımızın değeri yaklaşık 38 bin TL'dir" dedi.

Girilen 6 işyerinden yapılan toplam hırsızlığı 120 bin TL ile 150 bin TL arasında olduğunu belirten Oktay Şahin ise, "Tüm kasalarımızı kırdılar. Dükkanlarımız dağıtıldı. Malları çalınan esnaflar adeta perişan oldu. Emniyet yetkililerinden biran önce hırsızları yakalamalarını bekliyoruz" diye konuştu - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kapüşonlu Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement