Karabalık Askerleri Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Karabalık Askerleri Uğurladı

Karabalık Askerleri Uğurladı

Şükrü Karabalık, ilçedeki 1992/4 celp döneminde vatani görevlerini yapacak asker adaylarının eğlencelerine katıldı.

16.11.2012 09:46

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçedeki 1992/4 celp döneminde vatani görevlerini yapacak asker adaylarının eğlencelerine katıldı.

Kartepe'de 1992/4 celp döneminde vatani görevlerini yapacak asker adayları arasında yer alan İstasyon Mahallesi gençleri için arkadaşları önceki akşam Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde bir eğlence düzenledi. Kartepe'den silah altına alınacak asker adayları arasında yer alan Gökhan Göktaş, Ceyhun Yılmaz, Tamer Usta ve Kemalettin Öztoprak, düzenlenen eğlence ardından vatan nöbetine güle oynaya uğurlandı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen asker eğlencesi renkli görüntüler eşliğinde coşku içinde gerçekleşti. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın yanı sıra Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticisi Şemistan Subaşı ve İstasyon Mahalle Muhtarı Şerif Tezcan'ın da hazır bulunduğu eğlence de asker adaylarını dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.

Başkan Karabalık da gençler ile davul zurnalar eşliğinde çekilen halaylarla eğlenceye ortak oldu. İstasyon Mahallesi gençler asker adaylarını, 'En büyük asker bizim asker' sloganları eşliğinde uğurladılar. Gençlere hayırlı teskereler dileyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, "Askerliğe gidecek evlatlarımızı neşe içersinde, düğün bayram havası ile yolcu etmek çok güzel. Buna bizleri de davet ederek ortak eden gençlerimizi ve ailelerine teşekkür ederim. Ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamak için şehit olmayı göze alarak fedakarlık içinde bunu sağlayan askerlerimiz sayesinde bugüne kadar Türk Milleti bir gün devletsiz bir gün bayraksız kalmamıştır.

Bu da bugüne kadar çocuklarını sevgiyle şefkatle yetiştiren bilgili anneler ve babaların iyi örnek olması ile sağlandı. Bu gençlere hayırlı teskereler alıp görevlerini tamamlayarak birer er kişi olarak evlerine dönmelerini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık Askerleri Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement