Karabalık, Çevre Hepimizin Koruyalım - Son Dakika
Güncel

Karabalık, Çevre Hepimizin Koruyalım

Karabalık, Çevre Hepimizin Koruyalım

Kartepe'de Her Cumartesi Yapılan Sabah Yürüyüşlerine Acısu-Seka Kamp Alanı Güzergahı İle Devam Edildi.

12.06.2010 12:42  Güncelleme: 12:44

Yürüyüşlere öncülük eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, sağlık için yürüyen yürüyüşçülerden çevreye daha karşı duyarlı olunmasını isteyerek, "Çevre hepimizin onun için birlikte koruyalım" dedi. Yürüyüş sonrası isteyenler sağlık kontrolü çerçevesinde işitme sorunu ile ilgili kontrollerden geçirildi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, öncülüğünde gerçekleşen sabah yürüşü Acısu'dan start aldı. Yürüyüşte Kartepe Belediyesi Başkan yardımcıları, il genel ve belediye meclis üyeleri, Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı, eski Acısu Belediye Başkanı Abdullah Sungur, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, daire müdürleri, Suadiye Cemal Doğan Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, muhtarlar, okul müdürleri ve vatandaşlardan oluşan 300 kişilik bir grup katıldı.

Kültür fizik hareketleri ardından katılımcılara seslenen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, sağlık için spor yapmanın önemine değindi. Başkan, sağlıklı bir yaşam için temiz bir çevreye sahip olunması gerekliliğine de dikkat çekerek, "Çevre hepimizin onu için birlikte koruyalım.

Bunu da çevremizi kirletmeyerek yapabiliriz. Çevremizi kirletmemek için doğada uzun süre kalan atıkları geri dönüşüm ile tekrar kazanıldığı için hepinizi geri dönüşüm çalışmalrına katkı vermeye davet ediyorum" dedi.

Aıcsu'dan başlayıp Seka Kamp Alanı'nda sona eren yürüyüş sonrası göl kıyısında kahvaltı yapıldı. Seka Kamp Alanı'nda belediye ile işbirliği çerçevesinde Özel Kocaeli Tıp Merkezi'nce sağlık kontrolü yapıldı. İşitme sorunu ile ilgili kontrol yapan araçtan yürüyüşe katılan Kartepeliler faydalanırken bu farklı hizmet için de Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, Çevre Hepimizin Koruyalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement