Karaosmanoğlu Esnafın Ahilik Haftası'nı Kutladı - Son Dakika
Güncel

Karaosmanoğlu Esnafın Ahilik Haftası'nı Kutladı

Karaosmanoğlu Esnafın Ahilik Haftası\'nı Kutladı

Başkan Karaosmanoğlu, Ahilik İl Kutlama Komitesi ve Ahilik Derneği yönetimini kabul etti.

19.09.2012 16:13

Başkan Karaosmanoğlu: Ahilik Unutulmamalı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ahilik Kültürünü Araştırma, Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı İrfan Ahmet Kuran ile yönetimini kabul etti. Esnafın Ahilik Haftası'nı kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ''Ahilik unutulmamalı ve unutturulmamalıdır. Gelecek nesillere ahilik anlatılmalı" dedi.

AHİLİK TOPLUMSAL BİR KURUM

Dernek temsilcilerini misafir eden Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli esnafının Ahilik Haftası'nı kutladı. Ahiliğin, Türk tarihinin ve Anadolu'da kurulan köklü medeniyetin önemli kurumlarından biri olduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ''Ahilik, toplumda birlik ve beraberliğimizi koruyan, bin yıldan fazla bir süredir bizleri birbirimize bağlayan, toplumsal bir kurumdur. Bu güzel değerleri koruyan ve yaşatan herkese çok teşekkür ediyorum. Ahilik haftasının tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum'' ifadesini kullandı.

Ziyarette Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçarslan, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İhsan Ertuğrul, Kocaeli Ahilik Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Kuran, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadir Durmuş hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karaosmanoğlu Esnafın Ahilik Haftası'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement