Karın Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Giden Rahibe Doğum Yaptı - Son Dakika
Güncel

Karın Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Giden Rahibe Doğum Yaptı

Karın Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Giden Rahibe Doğum Yaptı

Roma yakınlarında Rieti kentinde bir manastırda görevli rahibe, karın ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı hastanede doğum yaptı.

18.01.2014 11:54  Güncelleme: 16:29

İtalya'nın başkenti Roma yakınındaki Rieti kentinde bir manastırda görevli rahibenin karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede doğum yapması ülkeyi karıştırdı.

HAMİLE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

El Salvador asıllı 32 yaşındaki adı açıklanmayan rahibe şiddetli karın ağrısı şikayetiyle Rieti San Camillo deLellis Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede hamile olduğu belirlenen rahibe bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Hamile olduğunu bilmediğini iddia eden Rahibe oğluna, Rieti kentinin azizi olan ve Papa Francesco'ya da ismini veren San Francesco'nun adını verdiği açıklandı. Normal doğumla dünyaya gelen bebeğin 3.5 kilo ağırlığında olduğu ve bebeğin ilk ihtiyaçlarının hastanede doğum yapan diğer annelerin aralarında topladıkları parayla temin edildiği belirtildi.

"KİLİSEDEN AYRIL" TAVSİYESİ

Doğumun ardından Rieti Piskoposu Delio Lucarelli'nin sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, rahibeye, "Kilisedeki görevini bırakması tavsiyesinde bulunduğu" belirtildi.

"TÜM KENT BU HABERİ KONUŞUYOR"

Regina Pacis Kilisesi Rahibi Fabrizio Borrello ise, "Tüm kent bu haberi konuşuyor, uzun süre de konuşmaya devam edeceğe benziyor" diyerek, yaşlı kadınlara yönelik huzurevi olarak da hizmet veren manastırda görev yapan diğer rahibelerin de olayın etkisiyle sarsıldığını ifade etti. 

Rahip Borrello ayrıca, "Rahibenin oğluna annelik yapma kararı aldığını biliyorum. Papa bize insanlar hata yapsa da onurlarına yönelik saygısızlık yapılmaması gerektiğini öğretti" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karın Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Giden Rahibe Doğum Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • momentum: 85 yaşından da bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir. Doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar: Doktor- 'içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?' Adam- 'Evet,eşim.” Doktor- 'Ama bayan 25 yaşlarında...' Adam- 'Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?' Doktor- 'Yoo aklıma benim dedem geldi de.' Adam- 'Nesi varmış dedenizin?' Doktor- 'Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisi Israr etti ve hazırlandı. E, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü...' Adam- 'Olur mu, başkası vurmuştur onu.' Doktor- 'Ben de onu demeye çalışıyorum işte .. başkası vurmuştur xD 44 0 Yanıtla
  • viyyyy: e ne olacaktı yani bu karılar açılmadan iademi olacak :D kutsal suları var bunların onla temizlerler olur biter :D 12 7 Yanıtla
    haddini bil.: Tochkaya gene su kaçırdın. 0 0
  • Bizim köy atasozu: Gizli ögür alan aşkere doğurur 7 7 Yanıtla
    KÖYLÜ: turuncu severler sizdemi gizli öğür alanlardansınız 0 0
  • ırzcı: ahbe bitane şunlardan aradan çıkaramadık :(( 10 3 Yanıtla
  • suat: ben olsam haberin başlığına film gerçek oldu yazardım :) 11 0 Yanıtla
  • nuri celenli: Meryem gibi kutsal ruhtan olmasinen 2 8 Yanıtla
  • lanettli çakal: Sanıyorum onların kurallarında rahibeler evlenmiyor. 6 2 Yanıtla
  • EKREM: ULAN NE BİÇİM İNSANLARSINIZ BAŞKASI SİZİN DİNİ İNANÇLARINLA DALGA GEÇSE ....TAVANA VURUR YAZIK İNSANLIĞINIZA 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement