Karşıyaka Kaleci Arıyor - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Kaleci Arıyor

Karşıyaka Kaleci Arıyor

Geçen sezon ilk yarıda eldivenleri giyen David Loriya'nın devre arasında ayrılması, ikinci yarıda kaleyi koruyan Behram'ın da sözleşmesinin bitmesiyle kalecisiz kalan yeşil-kırmızılılar Giresunsporlu Eser Altın ve Çaykur Rizesporlu Necati Yılmaz'la ilgilenmeye başladı.

09.06.2015 15:17

Geçen sezon ilk yarıda eldivenleri giyen David Loriya'nın devre arasında ayrılması, ikinci yarıda kaleyi koruyan Behram'ın da sözleşmesinin bitmesiyle kalecisiz kalan yeşil-kırmızılılar Giresunsporlu Eser Altın ve Çaykur Rizesporlu Necati Yılmaz'la ilgilenmeye başladı.

Futbol takımına sponsor olan İstanbullu işadamı Erdal Acar'la son görüşmeleri yapan Karşıyaka yönetimi, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. İzmirspor'da profesyonel olan 35 yaşındaki Eser, Dardanelspor, İstanbulspor, Gaziantep BŞB, Mersin İdmanyurdu, Boluspor ve Başakşehir kalelerini korudu.

Karşıyaka'da 2007-2013 yılları arasında 6 sezon görev yapan 27 yaşındaki Necati, son iki sezonda Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un kadrosunda yer aldı. Necati, Yılmaz, Karadeniz temsilcisinde bu süreçte hiç resmi maçta oynamadı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Kaleci Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement