Kartepe'nin Hizmetleri Sokak Sokak Anlatılıyor - Son Dakika
Güncel

Kartepe'nin Hizmetleri Sokak Sokak Anlatılıyor

Kartepe\'nin Hizmetleri Sokak Sokak Anlatılıyor

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz Çamlık Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

05.02.2013 14:11  Güncelleme: 14:07

Başkanlar, Uzunçiftlik de yapılan ve yapılması devam edecek olan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdiler. Çamlık Mahallesi'nde gerçekleşen toplantıda; Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve Mahalle Muhtarı Hüseyin Sivrioğlu bir araya geldi.

Kandaz "Kartepe de hizmetler devam ediyor"

Samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantıda AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, ilçede hizmetlerin her koldan devam ettiğini ve bundan sonrada artarak devam edeceğini aktardı. Kandaz "İlçemizin daha iyi hizmetlere ulaşması için teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşlarımızla, belediyemizle ve hükümetimizle birlik ve beraberlik içinde uyumlu bir çalışma sergilemekteyiz. Bölgemizin içinde bulunduğu sıkıntılarını biliyoruz. Sıkıntıların çözümü konusunda hizmetler her koldan sıralı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. İlçe belediyemiz ve büyükşehir belediyemiz bu konuda gayretli bir çalışma sergilemektedirler. Mahalle sakinlerimize, kentimize yakışan çalışmalarla ilçemizin çehresi gelişerek değişmektedir. Kartepe geneline baktığımızda, birleşme sonrası ve birleşme öncesi olarak düşündüğümüzde bölgelerin geçmişe oranla daha büyük hizmetler aldığını hep birlikte görmekteyiz" dedi.

Karabalık "Hizmetlerimiz yaz kış devam ediyor"

Gerçekleşen toplantıda hazır bulunan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Uzunçiftlik ve Çamlık bölgesinde belediyenin gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgi aktardı. Karabalık "İnsanları ve toplumu ilgilendiren hizmet çeşitliliği yerel anlamda toplanıyor. Bizler bu bilinçle sizlerden aldığımız destekle çalışmalarımızı aralıksız olarak yaz, kış demeden sürdürmekteyiz. Ekip arkadaşlarımız, hizmetlerimizin asla aksamamasına ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yön vermeye itina göstermektedirler. Sizlerin fikirleri ve önerileri bizler için önemli, bu ve bunun gibi toplantılardaki birebir görüşmelerimizde mahalle sakinlerimizle gönüllere giden köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Bunu da samimi dost meclislerinde karşılıklı sohbetlerle pekiştirmekteyiz" dedi. Toplantıya katılan heyet talepleri de tek tek dinleme imkânı buldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'nin Hizmetleri Sokak Sokak Anlatılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement