Kartepe'nin Şampiyonu Suadiye Orta Mahalle - Son Dakika
Güncel

Kartepe'nin Şampiyonu Suadiye Orta Mahalle

Kartepe\'nin Şampiyonu Suadiye Orta Mahalle

Bu yıl ikincisi düzenlenen 12 grupta 63 takımın 756 sporcunun mücadele ettiği Kartepe'deki turnuva önceki akşam oynanan karşılaşmalar ardından sona erdi.

21.06.2012 14:49

Kervan Spor Tesisleri'nde 3.5 ay süren köy ve mahalleleri kaynaştırmak amacıyla düzenlenen turnuvada mücadele eden tüm takımları tebrik eden Başkan Karabalık, Kartepelilik kültürü oluşmasına katkı veren bu organizasyonda tüm takımları gönüllerin şampiyonu olarak ilan etti.

Turnuva boyunca takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar izledikleri zevkli karşılaşmalarda gole de doydular. Takımların mücadelesini her fırsatta izleyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, final karşılaşması sonrası ödül töreninde sporseverlere hitap etti.

Başkan Karabalık, turnuva sürecinde takımların dostluk ve kardeşliğe örnek centilmenliklerini müşaade ettiklerini belirterek, "Turnuva boyunca ter döken ve verdiği mücadeleyi takdir ettiğim tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum" dedi. Yetişmiş insan gücünün önemine değinen Başkan Karabalık, "Gençlerimizin istikbalini sağlamak adına ilçede çok önemli işler görülmektedir. İnsanımızın mutluluğu, hizmet açısından istek ve ihtiyacı, eğitimde, sporda, kültürde ihtiyaç duyulan her türlü hizmetin görülmesi, alt yapı hizmetleri medeniyet olarak görülen su ve yol hizmetleri kadar önemsendi" dedi.

Köyleri ve mahalleleri kaynaştırmak amacıyla tertiplenen turnuvanın ödül töreninde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yazıcı, Kartepe Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Erol Arutan, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Ali Hancı dereceye giren takım ve futbolculara hediyelerini ve madalyalarını takdim ettiler.

Turnuvanın en değerli oyuncusu olarak Yaşar Altıntaş seçilirken turnuvada gol kralı Yaşar Şamlı oldu. Turnuvanın en centilmen takımı Karatepe Köyü seçildi. Turnuvada istikrarlı bir mücadele sergileyen Şirinsulhiye Muhtarı İrfan Yiğit'e, hakemler adına Seçim Demirel'e ve turnuva maçlarını günlük takip eden Bizim Yaka Gazetesi'ne teşekkür plaketi verildi. Turnuvada Suadiye Orta Mahallesi şampiyon olurken, İstasyon Yıldız Takımı 2., Köseköy Sanayi Sitesi Takımı 3. ve Köseköy Merkez Takımı da 4. oldu. Birinci takıma laktop, ikinci takıma ve en centilmen takıma cep telefonu, üçüncü ve dördüncü takıma spor ayakkabı, en değerli futbolcu ile en golcü futbolcuya eşofman takımı hediye edildi.

Suadiye Orta Mahallesi – İstasyon Yıldız: 3 – 0

HAKEM: Seçim Demirel

SUADİYE ORTA MAHALLE: Ali Sezgin, Fuat Baştürk, Sami Sert, Hasan Bozkır, Fatih Çelebi, Güngör Semer, Nuri Başaran, Halil Moğultay, Erkan Yılmaz, Halil Tanrıkulu, Nurhan Sezgin, Mehmet Sakçak

İSTASYON YILDIZ: Gökhan Gültekin, Bilal Babur, Sinan Kara, Ahmet Vural, Mete Aygün, Mustafa Biçer, Gökhan Yıldız, Hakan Kurt, Yaşar Şamlı, Gökhan Soy

GOLLER: Güngör Semer (2), Fatih Çelebi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'nin Şampiyonu Suadiye Orta Mahalle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement