AK Parti Heyeti Kartepeli Berberlerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Heyeti Kartepeli Berberlerle Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Heyeti Kartepeli Berberlerle Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Şeker, Şükrü Karabalık ve Hasan Kandaz, Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren berberlerle kahvaltıda biraraya geldi.

09.12.2013 17:02

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren berberlerle Lazoğlu Balıkçısı'ndaki kahvaltı programında biraraya geldi. Berberler Odası yönetiminin de hazır bulunduğu sohbette Vekil Şeker, "Siyasetin merkezi berberlerdir" dedi.

Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde ilçedeki sivil toplum örgütleri ile sohbetler ilçedeki berberlerle sürdürüldü. Kocaeli Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Mustafa Bozkurt ve yönetimi ile Kartepe'de faaliyet gösteren oda üyesi berberlerin hazır bulunduğu sohbette Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ak Parti İl yöneticileri Recep Yıldız ve Orhan Arıkan, Kartepe Belediye Başkan aday adayı Fahim Kılıç, meclis üyesi Yusuf Özdemir, Orhan Akyüz, Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

Kartepe'de Kartepelilik kültürünü siyaseti ön planda tutmadan oluşturduklarına dikkat çeken Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, hizmet kervanının yeni dönemde de halkın teveccühü ile sürmesini diledi. Kartepe ilçesinde belediye ile çok güzel bir uyumla çalışmalar içinde bulunduklarını belirten Kocaeli Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Mustafa Bozkurt da, "Bir daha ki dönemde belediye başkanımıza görev verirlerse aynı uyumla çalışacağız" dedi.

Kartepe İlçesi'nin gelişimine ve değişimine halkı da ortak etme adına sivil toplum örgütlerini her zaman önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Herkesimle sürekli bira araya geldik. Esnafımızı her zaman önemsedik. İsteklerin yerine getirilmesinde çaba gösterirken eksiklerimiz tabii ki olabilir. Ufak tefek noksanlıklar dışında hizmet anlamında önemli bir eksikliğimiz kalmadığını düşünüyorum. Havalar müsaade ettiği müddetçe halkımızın istek ve ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti görmeye devam edeceğiz. Mevcut istikrarın devamı için bu birlikteliğin sürmesine hepimizin katkısını bekliyoruz" dedi.

Gerçekleşen yatırım ve sağlanan hizmetlerle ilçede hızlı bir değişim yaşandığını belirten Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, belediye, teşkilat ve halk uyumu ile Kartepe'nin emin adımlarla yoluna devam ettiğini ifade etti. Siyasetin merkezini de berberler olduğuna dikkat çeken Vekil Şeker, "Berber koltuklarında en ince detayına kadar siyaset tartışılıyor. Berberler traş olmaya gelen değişik insanlarla görüşüyor. Aldığınız bilgileri dışarda paylaşıyorsunuz. Bu güzel bir şey, bizlerde bölgelerdeki temas ve incelemelerimizde haber kaynağı olarak siz esnaflarımızı görmekteyiz" dedi.

Berberlerinde tek tek söz aldığı toplantıda fikirlerini paylaşırken taleplerini de aktardılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti Heyeti Kartepeli Berberlerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement