Kartepeli Muhtarlar Yeni Yerinde - Son Dakika
Güncel

Kartepeli Muhtarlar Yeni Yerinde

Kartepeli Muhtarlar Yeni Yerinde

Kartepe Muhtarlar Derneği, Konak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde kendilerine ait yeni yerlerinde ilk toplantısını yaptı.

27.08.2012 16:48

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, kendilerine bu imkanı sunan başkanlara teşekkür etti.

Kartepe'nin 52 mahalle ve 10 köy muhtarını bünyesinde barındıran Kartepe Muhtarlar Derneği, Uzunçiftlik Işıklar mevkiindeki 120 metre karelik kendi binalarında ki ilk toplantıda biraraya geldi. Dernek başkanı Hüseyin Türker nezaretinde ilk buluşmasını gerçekleştiren muhtarlar, her ay düzenli olarak biraraya gelerek bir ayda neler yaptıklarını, bunların değerlendirilmesini yaparak konuşarak çözüm üretmek olduğunu kaydetti.

Başkan Türker, eylül ayı içersinde binanın resmi açılışını yapmayı planladıklarını belirttiği konuşmasında, "Eylül ayı içerisinde hizmet binamızın açılışını yapacağız. Bu konuda siz muhtar arkadaşlarımızla beraber toplantıda neler yapalım konusunda fikir alışverişinde bulunmak istedik. Muhtarlarımızın tek amacı hizmettir. Bizleri seçen halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Bu kapsamda yeni yerimize de taşınmanın verdiği şevkle çalışmalarımızı daha da artıracağız. Bizlerin yeni binaya kavuşmasında destekleri olan başta Büyükşehir Belediye Başkanım, Kartepe Belediye Başkanım ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim" dedi.

Kartepe'nin dağ köyleri Pazarçayır, Serinlik ve Sultaniye Köylerinin iş birliğinde Kartepe Belediyesi'nce, 2 Eylül 2012 Pazar günü Eğreltidüzü Yaylası'nda düzenlenecek Kartepe Yayla Şenliği'ne dernek olarak tam katılım hedeflendi. Güneydoğu'nun kültür zenginliği içeren Urfa ve Mardin illerine yönelik kültür gezisi için fikir birliğine varan muhtarların toplantısı kırtasiye yardımının ardından son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepeli Muhtarlar Yeni Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement