"Kavaklı Mahallesi Beylikdüzü'nün İncisi Olacak" - Son Dakika
Güncel

"Kavaklı Mahallesi Beylikdüzü'nün İncisi Olacak"

"Kavaklı Mahallesi Beylikdüzü\'nün İncisi Olacak"

Yusuf Uzun ve ekibi, mahalle halkı ile bir araya gelmeye ve tespit yapmaya devam ediyor.

26.03.2013 13:54

Haftanın her Salı günü düzenlenen "Şafak Vakti" buluşmalarında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve ekibi, mahalle halkı ile bir araya gelmeye ve tespit yapmaya devam ediyor. Bu hafta incelemelerde bulunulan Kavaklı Mahallesi'nde düzenlemelerle ilgili gereken notlar alındı.

Her hafta Salı günleri bölgenin farklı yerlerinde gerçekleşen "Şafak Vakti" programları kapsamında bu hafta Kavaklı Mahallesi Yeni Camii'nde Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve ekibi vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Uzun, Kavaklı Mahallesi Yeni Camii cemaati ile birlikte kılınan sabah namazı sonrası vatandaşlarla çay ocağında bir araya gelerek, onların istek ve taleplerini dinledi. Yardımcılarına konunun çözümü için talimat verdi.

Kavaklı Hızla Gelişiyor

Başkan Uzun, "Göreve geldiğimiz günden beri Beylikdüzü'nün menfaatlerini ön planda tutuyoruz. Plansız ve programsız yerleşim yerlerine asla müsaade etmiyoruz. Beylikdüzü'nün şimdiki nüfusu 230'binlerde seyrediyor. Yazın gelmesiyle birlikte nüfus 300 bin dolaylarına çıkıyor. Bizim planladığımız nüfus gelecekte 600'bin dolaylarında olacaktır" dedi. Başkan Uzun ayrıca, "Kavaklı Mahallesi gelecekte Beylikdüzü'nün incisi olacaktır" şeklinde konuşarak, Kavaklı'nın hızla gelişen bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Programa Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları; İsmail Yalçın, Osman Dinç, Tahir Sert ile Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, birim müdürleri ve Kavaklı Mahallesi Muhtarı Necip Özhan da iştirak etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kavaklı Mahallesi Beylikdüzü'nün İncisi Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement