Kayıp Çiftçi Sulama Kanalında Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Çiftçi Sulama Kanalında Bulundu

Kayıp Çiftçi Sulama Kanalında Bulundu

Foça'da tarlasını sulamak üzere ayrılan ve bir daha haber alınamayan 48 yaşındaki adam sulama kanalında ölü bulundu.

07.08.2012 17:25  Güncelleme: 08:59

Foça'nın Yeni Bağarası köyündeki evinden Gerenköy ovasındaki tarlasını sulamak üzere ayrılan ve bir daha haber alınamayan Bahri Şirin (48) sulama kanalında ölü bulundu.

Jandarmaya gelen kayıp ihbarından sonra dün geceden beri aranan Bahri Şirin'in kendisine ait tarlasına çok yakın bir mesafede üzerinde kan izleri olan terk edilmiş bir kamyonet bulundu. Jandarma tarafından bölgede yapılan arama çalışmaları sonucunda Menemen'in Maltepe Mahallesi'nde ikamet eden Yusuf Kafalı ve Zekeriya Toksöz adlı çiftçiler sulama kanalında ölü

bulunmuştu.

Bahri Şirin'in kayıp ihbarıyla, Menemenli çiftçilerin ölü olarak bulunması olayını ilişkilendiren jandarma ekiplerinin bölgede yaptığı arama çalışmalarının sonucunda, dün geceden beri kendisinden haber alınamayan Bahri Şirin de Menemenli diğer iki çiftçi gibi bugün sulama kanalında ölü

bulundu. Yapılan ilk incelemede ateşli silahla öldürüldüğü tespit edildi. Savcının ve olay yeri inceleme ekibinin incelemesinin ardından ceset Foça Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri Şirin'in cesedinin bulunduğu su kanalını motopomp yardımıyla boşaltılıp kanal içinde olayla ilgili delil aradı.

Bahri Şirin'in yakınları, Şirin'in çok sakin bir insan olduğunu, ölü olarak bulunan diğer iki Menemenli çiftçiyle de hiçbir alakasının olmadığını söyledi.

Bahri Şirin'in Menemenli çiftçilerin öldürülmesi olayına şahit olduğu ve geride görgü tanığı bırakmak istemeyen kişi veya kişiler tarafından öldürüldüğü sanılıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Çiftçi Sulama Kanalında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement