Kayıp Sandığı Kazazedeler Evde Uyuyormuş - Son Dakika
Güncel

Kayıp Sandığı Kazazedeler Evde Uyuyormuş

Edirne'de kaza yapan sürücünün, araçta arkadaşlarının da bulunduğunu söylemesi üzerine uzun süre arama yapan polisler, arkadaşlarını evlerinde uyurken buldu.

19.01.2015 11:34  Güncelleme: 16:03

Uzun süren aramanın ardından bir sonuca varamayan güvenlik güçleri, telefonla ulaştıkları kişileri evlerinde uyurken buldu.

Edirne'deki trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Murat Memiş'in kullandığı otomobil, Havsa ilçesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çamurlu araziye devrildi.

Edirne itfaiyesi kaza kırım ekibince sıkıştığı araçtan çıkarılan Memiş, otomobili kendisinin kullanmadığını ve araçta 2 arkadaşının daha bulunduğunu belirtti.

Bunun üzerine polis ve jandarma ekipleri uzun süre çamurlu arazide kayıp olduğu belirtilen 2 kişiyi aradı. Uzun süren aramalara rağmen bir sonuca varamayan güvenlik güçleri, araçta bulunduğu iddia edilen kişileri telefonla aradı.

Söz konusu kişilerin evlerinde yattıklarını ve 2 saat önce Memiş'le yemekte bir arada olduklarını söylemeleri üzerine arama durduruldu.Sürücü Memiş de Trakya Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kayıp Sandığı Kazazedeler Evde Uyuyormuş
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayıp Sandığı Kazazedeler Evde Uyuyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement