Kaymakamımız Erkaya Yırık'a Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Kaymakamımız Erkaya Yırık'a Veda Yemeği

Kaymakamımız Erkaya Yırık\'a Veda Yemeği

Yeni Kaymakamlar Kararnamesiyle Kayseri İli Talas ilçesine atanan İlçe Kaymakamı Erkaya YIRIK 'a veda yemeği düzenlendi.

17.08.2013 14:30

Düzenlenen veda ve İftar yemeğine İlçemizde görev yapan Kurum Amirleri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, Köy ve Merkez Muhtarları, ilçenin tanınmış aşiret ve aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Veda yemeğine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar Kaymakam Erkaya YIRIK'ı son gününde yalnız bırakmadı. Bazı vatandaşlar söz alarak Kaymakamımız Erkaya YIRIK ve eşleri Ayşe YIRIK 'ın ilçemizde yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ettiler. Konuşmalarda zaman zaman duygulu anlar yaşanırken Kaymakamımız eşleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaymakam Erkaya YIRIK yaptığı teşekkür konuşmasında, gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Kızıltepe'lilerle manevi olarak her zaman beraber olacağını dile getirdi. Kaymakam " İlçeye Mülki İdare amiri olarak hizmet sunmaya çalıştım. İnsanlarımızı mutlu etmeye çalıştım. Benden önceki meslek taşlarımın yapmış oldukları işlerin üzerine bir nebze olsun küçük bir çakıl taşı koyabilmişsem kendimi de bu anlamda başarılı, katkılı ve faydalı hissediyorum. Dünya hayatı ne kadardır sorusuna İslam peygamberi "Dünya hayatının bir yolcunun gölgede soluklanmak ve dinlenmek için kısaca beklediği an kadardır." Eğer dünya hayatı bu kadar ise 3 yılın ne kadar olduğunu tahmin edersiniz. Benimle birlikte çalışan başta Sivil Toplum kuruluşları, Oda başkanları ve kamu görevlilerimize, Emniyet teşkilatımıza, Jandarmamıza, avukatlarımıza, Başsavcımıza, Savcılarımıza, Hâkimlerimize, her kademedeki kamu görevlilerine, esnaflarımızı ve bize katkı sunan Basın mensupları ve bu işin ucundan tutan tüm arkadaşlarıma ben şahsım ve halkım adına teşekkür ediyorum." Dedi.

Veda yemeğine katılan vatandaşlar kaymakamımızla vedalaşmak için uzun kuyruklar oluşturdu Kaymakamımız Erkaya YIRIK ise kendisi ile vedalaşan konuklarla tek tek ilgilenerek fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaymakamımız Erkaya Yırık'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement