Kayseri'de Sporda Ahde Vefa Gecesi Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Sporda Ahde Vefa Gecesi Düzenlendi

Kayseri\'de Sporda Ahde Vefa Gecesi Düzenlendi

Kayseri Spor Adamları Derneği, kentte spora maddi manevi olarak katkıda bulunan, sporun içerisinde yer alanlar için, Sporda Ahde Vefa Gecesi düzenledi.

15.01.2015 09:36  Güncelleme: 10:47

Kayseri'de 'Sporda Ahde Vefa Gecesi' düzenlendi

Kayseri Spor Adamları Derneği, kentte spora maddi manevi olarak katkıda bulunan, sporun içerisinde yer alanlar için, 'Sporda Ahde Vefa Gecesi' düzenledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürü Ali Üstünel ve davetlilerin katıldığı gecede 11 spor adamına plaket verildi. Spor adamı olmanın emek istediğini belirten Kayseri Spor Adamları Derneği Başkanı Halil Severcan, şöyle konuştu

Gönül ister ki, her ay bu toplantıları yapalım. Hayat şartları ve bazı sıkıntılar, bu bir ayı biraz zorlayacak ama ben yinede bütün engelleri aşarak, ikinci toplantıyı da gerçekleştireceğiz. Buradakilerin hepsi bir ailedir. Bu ailenin bir mensubu olma yüceliğine erişen sizleri tebrik ediyorum. Spor adamı olmak, emek ve yürek ister. Ne mutlu spor adamı olabilene. Bu kış gününde buraya geldiğiniz için hepinizi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum.

Gecede plaket alan 11 spor adamı şu şekilde sıralandı

Alim Gerçel, Bekir Kalaycıgil, Halim Hidayetoğlu, Hasan Ali Kilci, İsmet Yılmaz, Kamil Başkal, Torun Eskikök, Yaşar Karaca, Mehmet Suat Tekinsoy, Mustafa Ünal ve Yusuf Üstündağ.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Sporda Ahde Vefa Gecesi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement