Kayseri Erciyesspor 2 Takviye Yapacak - Son Dakika
Güncel

Kayseri Erciyesspor 2 Takviye Yapacak

Kayseri Erciyesspor 2 Takviye Yapacak

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın verdiği yemeğe, Bülent Kayıtgen ve Mustafa Gürsel ile Ümit Levent Zorluer katıldı.

07.08.2013 11:00  Güncelleme: 11:09

Kayseri Erciyes spor Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın verdiği yemeğe, yardımcıları Bülent Kayıtgen ve Mustafa Gürsel ile kaleci antrenörü Ümit Levent Zorluer ile spor basını katıldı. Yemek süresince gazetecilerle sohbet eden Çapa, sonrasında da soruları yanıtladı. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu Selçuk Yula'ya Allah'tan rahmet ve sevenlerine başsağlığı dileyen Fuat Çapa, yurt dışı kampını ise şöyle değerlendirdi

Kayseri Erciyesspor'da sözleşmesi devam edenler ve yeni transfer ettiklerimizle güzel bir kamp dönemi geçirdik. İlk olarak Almanya'da ve Belçika'da ikişer hazırlık maçı yaptık. Almanya'daki ilk iki maçta kim nerede istiyorsa orada oynattık. Belçika'daki kampta ise futbolcularımızı bizim gözlemlerimize dayanarak belirlediğimiz yerlerde oynattık. Bunun neticesinde orta saha ve sağ kanatta eksikliklerimiz olduğunu gördük. Buralara takviye yapmak istiyoruz. Yaptığımız transferlerde genç ve ileriye dönük isimlere önem vermeye dikkat ediyoruz. Ancak bu iki belirlediğimiz mevkide transfer yaparken çok dikkat edeceğiz. Tecrübeli ve kendini ispatlamış isimleri almalıyız. Bizim alacağımız futbolcular büyük ihtimalle takım bulamamış olanlar ile kulübü ile anlaşamayarak sözleşmesini fesheden isimler olacak. Bu konuda araştırmalarımız devam ediyor.

Fatih Kılıçkaya'nın kendi isteğiyle takımdan ayrıldığını vurgulayan Çapa, Ankara TSYD'nin düzenleyeceği kupanın, lig öncesi güzel bir prova olacağını söyledi. Çapa, şöyle dedi TSYD kupasında birbirine eşit, hedefi hemen hemen aynı olan takımlar mücadele edecek. Bu da eksiklerimizi gidermemiz, lig öncesi prova yapmamız açısından önemli. Yeni bir takımız ve zamana ihtiyacımız var.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Erciyesspor 2 Takviye Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement