Kayseri Kaza Yerine Gelince Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Kaza Yerine Gelince Yakalandı

Kayseri Kaza Yerine Gelince Yakalandı

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 61 yaşındaki Zeki Arslan.kaldırıldığı hastanede öldü, 25 yaşındaki hamile gelini Fatma Arslan ağır yaralandı.

19.02.2013 10:22

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 61 yaşındaki Zeki Arslan. kaldırıldığı hastanede öldü, 25 yaşındaki hamile gelini Fatma Arslan ağır yaralandı. Kazadan sonra kaçan 33 yaşındaki sürücü Tahir Şimşek, 45 dakika sonra kontrol etmek için geldiği olay yerinde yakalandı.

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında Kocasinan ilçesi Hoca Ahmet Yesevi mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Şehir merkezinden havaalanı yönüne giden Tahir Şimşek'in kullandığı 34 HN 8237 plakalı otomobille Seyrani mahallesi Barikat sokaktan gelen Zeki Arslan'ın kullandığı 40 DZ 141 plakalı otomobil çarpıştı. Yağmur nedeniyle kayganlaşan asfaltta Tahir Şimşek'in kullandığı otomobil, Zeki Arslan'ın otomobilini yaklaşık 30 metre sürükledi. Ağır yaralanan ve otomobilde sıkışan Zeki ve Fatma Arslan için ambulans ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Sıkıştıkları yerden çıkarılan Zeki Arslan, götürüldüğü Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybederken, iki buçuk aylık hamile olduğu öğrenilen gelini Fatma Arslan ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Fatma Arslan'ın durumunun iyiye gittiği ve karnındaki bebeğinin zarar görmediği bildirildi. Kazadan sonra kaçan Tahir Şimşek ise yaklaşık 45 dakika sonra olay yerini kontrol etmek için geri geldi. Şüpheli hareketleriyle dikkat çeken Tahir Şimşek, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yenişehir Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen Tahir Şimşek, kazadan dolayı korktuğunu, bu yüzden kaçtığını söylediği öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Kaza Yerine Gelince Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement