Kazada Ölen İşletmeci Abdullah Hilmi Özmelek Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen İşletmeci Abdullah Hilmi Özmelek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kazada Ölen İşletmeci Abdullah Hilmi Özmelek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tekirdağ’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden ünlü işletmeci Abdullah Hilmi Özmelek, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

23.07.2015 15:39

Tekirdağ'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden ünlü işletmeci Abdullah Hilmi Özmelek, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kuruçeşme'deki 'O Bar'ın sahipleri Esen Yeşilırmak ve ortağı Abdullah Hilmi Özmelek ile Yeşilırmak'ın oğlu Mehmet Açılmış, Tekirdağ'ın Malkara ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Kazada, Esen Yeşilırmak'ın oğlu Ali Açılmış ise ağır yaralanmıştı. Trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü işletmeci Abdullah Hilmi Özmelek için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde Abdullah Hilmi Özmelek'in ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Baba Remzi Özmelek, tabutun başına arkadaşlarının yardımıyla gelebildi. Bir süre tabuta sarılarak ağlayan acılı baba güçlükle sakinleştirildi. Cenaze törenine katılan Murat Cevahir, "Çok üzgünüz şuanda. Çok iyi bir arkadaşımızdı. Çok iyi bir işletmeciydi. Kalbi çok temiz bir insandı. Allah rahmet eylesin. Haberi alır almaz çok üzüldüm. Kazayı izledim. Olmayacak iş. Ecel diyelim" dedi.

Abdullah Hilmi Özmelek'in cenazesi, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen İşletmeci Abdullah Hilmi Özmelek Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement