Kent Konseyleri Arasında İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyleri Arasında İşbirliği

Kent Konseyleri Arasında İşbirliği

Gürsu Kent Konseyi'nin yeni seçilen başkanı İbrahim Aslan ve yürütme kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala'yı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

29.03.2012 20:31  Güncelleme: 20:30

Pala, konuklarına konseyin yapısını ve faaliyetlerini anlattı. Konsey çatısı altında 4 ayrı meclis ve 34 çalışma grubuyla diğer kentlere örnek çalışmalar yaptıklarını söyleyen Pala, Büyükşehir Belediyesi'nin destek ve katkılarıyla Türkiye'nin en aktif kent konseyi olduklarını belirtti.

Seçimle işbaşına geldikleri günden bu yana 3 bin 600 etkinliğe imza attıklarını ifade eden Pala, "Demokratikleşme yolunda kent konseyleri çok önemli bir şanstır. Toplumsal denge çizgisi anlayışıyla belirli kesimlere değil, herkese ve her kesime açık çalışıyoruz. Demokrasi kültürünün, uzlaşma ve hoşgörü anlayışının, sosyal hayatta insan ilişkilerinin, özgürlükler ve insan haklarının geliştirilmesini arzu ediyoruz" dedi.

Gürsu Kent Konseyi Başkanı İbrahim Aslan ise, seçilen yürütme kurulunun aktif ve dinamik kişilerden oluştuğunu söyledi. Gürsu Kent Konseyi'nin öncelikle ilçenin meselelerini ele alacağını anlatan Aslan, sivil toplum kültürünün gelişmesi için de çaba harcayacaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyleri Arasında İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement