Keşan Belediyesi'nin Yemekli Konseri İptal Edildi. - Son Dakika
Güncel

Keşan Belediyesi'nin Yemekli Konseri İptal Edildi.

Keşan Belediyesi\'nin Yemekli Konseri İptal Edildi.

Keşan Belediyesi'nce Oğuz Berkay Fidan ve 5 arkadaşının katılımıyla 17 Mart'ta gerçekleştirilecek konserin akşam olan yemekli bölümü iptal edildi.

16.03.2012 02:34  Güncelleme: 02:39

İptal kararı Keşan Belediye Başkanlığı'nda yapılan bir basın toplantısı ile açıklandı.

Saat 15.00'te başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu ile Oğuz Berkay Fidan'ın Babası Ayhan Fidan ve Annesi Sinem Tınmaz ile Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın'da da katıldılar.

Ersoylu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi ;

"Sevgili basın mensupları, Show TV'de yayınlanan "O Ses Türkiye Yarışması" n da 1.olarak bizleri ve kendisini destekleyen tüm kesimleri mutlu eden Oğuz Berkay Fidan ve arkadaşları ile birlikte düzenlediğimiz ; konserle ilgili olarak bu açıklamayı kamuoyundaki bazı yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak ve kamuoyunu aydınlatmak amacıyla bu toplantıyı gerçekleştirdik.

Bu organizasyonda Keşan Belediyesi; ses-ışık, orkestra konusunda ; Keşan Ticaret ve Sanayi Odası geliş-gidiş konusunda, Saral City Firması afiş ve reklam giderleri ve Şapçı Prestij Hotel'de konaklama konusunda sponsor olmuştur.

Bu organizasyon sonunda elde edilecek gelir bir süre önce kaza geçiren Keşanspor için açılan Yardım Kampanyası hesabına yatırılacaktır. Bu konu daha önce de yarışma devam ederken Oğuz Berkay Fidan ve ailesi tarafından dile getirilmiş olup yarışmanın tamamlanması beklenmiştir.

Gerçekleştirilen bu organizasyon Oğuz Berkay Fidan ve ailesinin diğer yarışmacılarla olan diyaloğu sayesinde gerçekleştirilmiş olup, Oğuz ve konsere katılacak Fatma İşcan, Bora Gölbaşı, Barış Ekmen, İrem Derici ve Melis Kar bu konseri tamamen ücretsiz olarak vereceklerdir.

Bu arada kamuoyunda Oğuz Berkay Fidan kardeşimizin de bu konser nedeniyle Teşekkür Konseri paralı olarak yapmasından dolayı aldığı eleştirileri hak etmediğine inanıyoruz.

Oğuz'un ailesi ile yaptığı görüşme sonunda da Oğuz'un bu haksız olarak aldığı tepkilerin devam etmemesi ve kendisinin haksız yere eleştirilmesini önlemek amacıyla da bu organizasyonun akşam yemekli olan bölümünü ortak kararla iptal ettik.

Oğuz Berkay Fidan önümüzde havaların da ısınmasıyla açık bir alanda halkımıza teşekkür için ayrıca tek başına bir konser vermeye de hazır olduğunu bizlere iletti. Böyle bir organizasyonu da önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz.

Ersoylu, bu yemekli konserle ilgili bilet alanların ücretlerini Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde geri alabileceklerini de belirtti.

Ayhan Fidan'da, alınan bu kararın ortak bir karar olduğunu belirterek "Oğuz daha yarışma devam ederken Keşanspor yararına bir şeyler yapmak istediğini açıklamıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keşan Belediyesi'nin Yemekli Konseri İptal Edildi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement