Kılıçdaroğlu Demirel'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Demirel'i Ziyaret Etti

Kılıçdaroğlu Demirel\'i Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e, eşi Nazmiye Demirel'in vefatı nedeniyle Güniz Sokak'taki evinde başsağlığı ziyaretinde bulundu.

28.05.2013 17:33

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e, eşi Nazmiye Demirel'in vefatı nedeniyle Güniz Sokak'taki evinde başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu'na ziyarette, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, Erdoğan Toprak, Bülent Tezcan, Nihat Matkap ve bazı milletvekilleri de eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, yaklaşık 15 dakika süren ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Hepimizin başı sağ olsun. Süleyman Bey metanetli. Büyük acılara göğüs germiş biri. Bu acıyı da atlatacaktır. Uzun yıllar birliktelikleri vardı. Beraber bedel ödediler ama yılmadılar. Demokrasi ve özgürlük için mücadelelerini sürdürdüler" diye konuştu.

Demirel'in gündeme dair gelişmeleri de yakından izlediğini belirten Kılıçdaroğlu, "Kendisine "Gelişmeleri izliyor musunuz' diye sorduğumda, "Buna mecburum' dedi. Çünkü hala Türkiye ile ilgili sorumluluk sahibi bir kişi olduğuna inanıyor ve biz de buna inanıyoruz. Kendisi sorumluluğunun bilincinde olan bir cumhurbaşkanı" dedi. Kılıçdaroğlu, Demirel'e başsağlığı dileklerini ilettiklerini ve ardından ayrıldıklarını belirtti. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Demirel'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement