"Kipa Toplum Elçileri" İş Başında - Son Dakika
Güncel

"Kipa Toplum Elçileri" İş Başında

"Kipa Toplum Elçileri" İş Başında

Bu sene 10 bin saat çalışan "Kipa Toplum Elçileri" durmak bilmiyor

23.08.2013 15:06

Son bir yıl içinde yaklaşık 10 bin saat gönüllü çalışarak yaşadıkları topluma hizmet eden Kipa Toplum Elçileri, İzmir üyeleri, Çiğli'de bulunan Şehit Ali Karaoğlan Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni yeni eğitim dönemine hazırladı

Sosyal sorumluluk alanındaki çalışmaları ile sektöründe öncü rol üstlenen Kipa'nın çalışanlarından oluşan 75 Toplum Elçisi toplum yararına mesai saatleri içinde gerçekleştirdikleri gönüllü çalışmalarını sürdürüyorlar. Kipa'nın toplumsal yatırım hedefleri doğrultusunda çalışan gönüllülerin bir bölümü İzmir Çiğli'de bulunan Şehit Ali Karaoğlan Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin öncelikle sıralarına zımpara yaparak, okulu yeni eğitim yılına hazırladı.

Kipa'nın genel merkezinde çalışan toplum gönüllüleri, 700 öğrencisi bulunan okulun tüm sıralarını zımparalayıp onarımlarını yaparak yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getirmeyi hedefliyor. Okuldaki çalışmalara 26 gönüllü katılıyor ve 2 hafta daha sürmesi öngörülen çalışmalar için toplam 50 saat çalışılması planlanıyor.

Fotoğraf altı: Kipa Toplum Elçileri gönüllülük esasına göre yaptıkları bu çalışma ile bir yandan yaşadıkları topluma karşı sorumluluklarını yerine getirirken, diğer yandan da kısıtlı bütçesi olan bir eğitim kurumunun, dışarıdan hizmet alarak gidereceği bir ihtiyacını karşılamış oluyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kipa Toplum Elçileri' İş Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement