Kırıkkale Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Estetik Merkezi Açıldı Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Estetik... - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Estetik Merkezi Açıldı Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Estetik...

Kırıkkale Tıp Fakültesi Hastanesi\'nde Estetik Merkezi Açıldı Tıp Fakültesi Hastanesi\'nde Estetik...

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Lazer ve Estetik Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

04.04.2013 21:13

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Lazer ve Estetik Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bir süre önce hizmete giren Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin Lazer ve Estetik bölümünün açılışına Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Murat Kaçmaz, Deri ve Zührevi Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr Mukadder Koçak, öğretim görevlileri ve davetliler katıldı .

Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Mukadder Koçak, burada yaptığı açıklamada 12 yıldır sabırla bekledikleri Tıp Fakültesi Hastanesi'nde lazer ve estetik merkezini açtıklarını ve merkezde her türlü medikal tedavinin yapılacağını yapmaya başladıklarını belirtti. Prof. Dr. Koçak, "Bir üniversite hastanesinde bizim lazer merkezini kurmamızın amacı, sadece estetik değil tıbbi tedavileri de yapabiliyor olmamız ve asistanlarımıza temel eğitimi veriyor olmamız. Burada dövme, travmalara bağlı tedaviler, jilet atmalara bağlı tedaviler de çok rahat yapılacak. Bunları tamamen geçireceğiz diye bir iddiamız yok. Ancak bunları minimum düzeye indireceğiz. Bir diğer tedavi yüzde kızarıklık dediğimiz damarsal genişlemeler. Yüzün kızarıklığında çok rahat iki farklı lazer ile tedaviye geçebileceğiz. Amacımız sadece estetik değil, medikal tedavilerle beraber estetiğinde paralel gitmesi. Saç ekme tedavisi şu anda başlamadı. Bundan sonra sırada saç ekimi var. Toplam 6 lazerle merkezimizi hizmete açtık" dedi.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Rektörü Ekrem Yıldız ise Kırıkkale'nin sağlık da hızla arzulanan duruma geldiğini ve bundan böyle Ankara ya hasta gönderilmeyeceğini ve Ankara'dan hastaların Kırıkkale ye geleceğini açıkladılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Estetik Merkezi Açıldı Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Estetik... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement