Kırıkkale Üniversitesi'nde İki Yeni Program Daha Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Üniversitesi'nde İki Yeni Program Daha Açıldı

Kırıkkale Üniversitesi\'nde İki Yeni Program Daha Açıldı

Üniversite yeni öğretim dönemine iki yeni programın daha açılmasıyla başladı.

25.09.2013 22:00  Güncelleme: 21:59

Kırkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü'nde Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı'nın da açılmasıyla bölümdeki program sayısı 8'e yükseldi. Yeni açılan programlara toplamda 80 öğrenci yerleşti.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kutlu, " Fakültemiz yeni açılan Bölüm ve Programlarla birlikte büyümeye devam ediyor. Özellikle bu iki bölüm için çok çaba gösterdik. Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Yıldız Programların açılması ile ilgili alınan karardan bu yana her konuda bizim yanımızda oldu. Bu süreçte Fakültemize vermiş olduğu destekler için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Fakülte üniversitenin kuruluşundan bu yana öğrencilere eğitim ve öğretim vermeye devam ediyor. Köklü bir fakülte olarak büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Bu gelişme sürecinde açılan programlarla birlikte İlköğretim Bölümündeki program sayımız sekize yükselmiş oldu. Bu durum bizleri ve hocalarımızı çok memnun etti'' dedi.

"Güçlü ve Büyük Üniversite Olma Yolunda Hızla İlerliyoruz"

Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Kırıkkale Üniversitesi'nin kuruluşundan bu yana sürekli geliştiğini ve ülkemizdeki sayılı üniversitelerden biri olduğunun altını çizdi. Prof. Dr. Yıldız, "Üniversitemizin Ankara'ya yakın olması, hocaların akademik alandaki başarıları ve mezun olan öğrencilerimizin başarıları Kırıkkale Üniversitesi'ni tercih edilen bir üniversite yaptı. Her yıl yeni lisans ve önlisans olmak üzere bölüm ve programlarımız açılmaya devam ediyor. Son olarak Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümüne Okul Öncesi Eğitimi ve Sosyal Bilgiler Eğitimi programları açıldı. Ayrıca bu sene tezsiz yüksek lisans programına öğrenci alımı da başladı. Güçlü ve büyük bir üniversite olma yolunda hızla ilerleyen üniversitemizde yeni açılan ek kontenjanlarla birlikte öğrenci sayımız 27 bine ulaşacaktır." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırıkkale Üniversitesi'nde İki Yeni Program Daha Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement