14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan 7 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan 7 Kişi Tutuklandı

Denizli'de 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı. Olaya tepki gösteren vatandaşlar, şüpheliler tutuklandıktan sonra kaymakamlık önünden ayrıldı.

11.10.2018 10:03  Güncelleme: 11:27

Denizli'nin Kale ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğu N.D'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 7 şüpheli tutuklandı. İlçede gergin saatler yaşanırken vatandaşlar, tepki için kaymakamlık binasının önünde bekledi. Şüphelilerin tutuklandığını duyan vatandaşlar, binanın önünden ayrıldı.

CİNSEL İSTİSMARI ARKADAŞINA ANLATTI

Çamlarca Mahallesi'nde yaşayan N.D. adlı kız çocuğunun, yaşadığı cinsel istismarı bir arkadaşına anlatması üzerine olay polise bildirildi. İhbar üzerine soruşturma başlatan emniyet ekipleri, 7 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İlçe merkezinde olayı duyan bazı vatandaşlar, adliyenin olduğu kaymakamlık binası önünde toplanarak olaya tepki gösterdi.

14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan 7 Kişi Tutuklandı

TEDBİR AMACIYLA 30 SURİYELİ AİLE TAHLİYE EDİLDİ

Kız çocuğu N.D.'ye cinsel istismar suçundan Suriyeli 7 kişinin gözaltına alındığının duyulması üzerine adliye ile aynı binada hizmet veren Kaymakamlık binası önünde toplanan yaklaşık 500 kişi tepkilerini dile getirdi. Şüphelilerin kendilerine verilmesini isteyen öfkeli kalabalığın kontrolden çıkma ihtimali üzerine Kale'ye Denizli il merkezi ile çevre ilçelerden takviye olarak çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kale Kaymakamı Murat Güneş ve AK Partili Kale Belediye Mehmet Salih Sağınç, öfkeli kalabalıkla konuşup, sağduyulu davranmalarını istedi. Gerginlik sürerken ilçedeki Suriyeli 30 aile güvenlik amacıyla tahliye edilerek, başka ilçelere götürüldü. Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de olayların büyüme ihtimali üzerine güvenlik güçlerinin koordinasyonunu sağlamak için Kale'ye geldi.

14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan 7 Kişi Tutuklandı

7 KİŞİ TUTUKLANDI

Kalabalık adliye dışarıda beklerken, savcıya ifade verdikten sonra mahkemeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. Tutuklanan 7 kişi geniş güvenlik önlemleri altında arka kapıdan çıkartılıp zırhlı araçlara bindirilerek cezaevine götürüldü. Cumhuriyet Savcısı kalabalığa 7 kişinin tutuklandığını ve cezaevine götürüldüklerini söylemesinin ardından vatandaşlar dağıldı.

14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan 7 Kişi Tutuklandı
14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan 7 Kişi Tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismarda Bulunan 7 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Burakk: Bunları başımıza bela edenin Allah bin türlü belasını versin.. 14 0 Yanıtla
  • Yorum: Ülkemde 1 tane bile suriyeli görmek istemiyorum 13 1 Yanıtla
  • Vatandaş : Devlet büyüklerine soruyorum acaba bunları neden hiç bir ülke almıyor çünkü biliyorlar başlarına bela olacaklarını adamlar boşuna demiyorlar bize göndermeyin biz size para verelim ülkemize göndermeyin huzurumuzu kaçırmayın diyorlar adamlar haklıymış 13 0 Yanıtla
  • Ayıp : Suriyeliler bu ülkenin başına bela olacak. 13 0 Yanıtla
  • Burakk: Biz ne ensarız nede muhacir istiyoruz.. Bu vatan seçilmiş bi gurubun çiftliği degilki yetkileri yok 5 milyon yabancıyı vatan evladının başına musibet etmeye.. Demokrasi varsa referandum ivedilikle çok acil..! 11 0 Yanıtla
  • AZRA: BUNLARDAN NEFRET EDİYORUM GİTSİNLERRRRRRRRRRRR 10 0 Yanıtla
  • AZRA: GİTSİNLER GÖNDERİN BIKTIK BUNLAR DİN KARDEŞİM DEĞİL 9 0 Yanıtla
  • Ayıp : Suriyeliler bu ülkenin başına bela olacak. 9 0 Yanıtla
  • elif: bunları ülkemde istemiyorum yarınlarımdan korkmak degil güvenle bakmak isterin 9 0 Yanıtla
  • SEMA: o çocugun hayatı ne olacak gelecegi ne olacak bir kızın daha hayatını kararttılar idam idam idam af istemiyoruzzzzzzzz 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement