Kızıltepe Belediyesi ve BDP'de Kck Operasyonu: 10 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Kızıltepe Belediyesi ve BDP'de Kck Operasyonu: 10 Gözaltı

Kızıltepe Belediyesi ve BDP\'de Kck Operasyonu: 10 Gözaltı

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde, KCK soruşturması kapsamında BDP ilçe başkanlığı ile belediyeye düzenlenen operasyonda aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman'ın da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

28.01.2012 15:46

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde, KCK soruşturması kapsamında BDP ilçe başkanlığı ile belediyeye düzenlenen operasyonda aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman'ın da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Aramalar sürerken, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında polis bugün Kızıltepe'de BDP ilçe teşkilatı ile BDP'li Kızıltepe Belediyesi'ne eş zamanlı operasyon düzenledi. Belediye ve parti binasında yapılan aramalarda, bilgisayar hard diskleri ile bazı belge ve dokümanlara el konuldu.

10 GÖZALTI

Polis, aralarında Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman, BDP Kızıltepe İlçe Başkan Yardımcısı Kenan Akdoğan, BDP'li İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Gümüş, Kızıltepe Belediye Meclis üyesi Nuran Turan'ın da aralarında bulunduğu 10 kişiyi gözaltına aldı.

Aramalar sürerken, polis belediye ve parti binası çevresinde sıkı önlemler aldı. Gözaltı sayısının artabileceği belirtildi. - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızıltepe Belediyesi ve BDP'de Kck Operasyonu: 10 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement