Kızıltepe Çev-Gön'den Engelliler Derneklerine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kızıltepe Çev-Gön'den Engelliler Derneklerine Ziyaret

Kızıltepe Çev-Gön\'den Engelliler Derneklerine Ziyaret

Kızıltepe Çev-Gön Başkanı Çakar; Her iki Dernek Başkanlarına birer Buket Çiçek ve hediyeler vererek bu anlamlı günde onları unutmadı.

04.12.2012 10:31

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı ve Kızıltepe Gündem Editörü Menduh Çakar Dünya Engeliler Gönü dolaysıyla Kızıltepe'de bulunan Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Türkan Yılmaz ve Kızıltepe Engelliler Gücü Başkanı Mehmet Yusuf Taşkın'ı makamlarında ziyaret etti.

Çakar biz toplum olarak sizleri yılda bir sefer değil bütün yıl sizleri hatırlamak istiyoruz.

Sizler bizim için çok değerli insanlarsınız bizler Kızıltepe Çev-Gön olarak daima gönlümüz sizlerledir. Engelliye avuç açtırmayalım. Engelli olmak suç değildir. Bir tedbir bin sakatlığı önler. Her engelli kendisine imkan verilirse topluma sağlamlar kadar yararlı olabilir. Engelliyi eğitimsiz, işsiz, güçsüz bırakmayalım. Engelli olmak üretime engel değildir, yeter ki fırsat verilsin. Engelliye acımak, ona yardım etmek suç değil; ama toplumların onları bünyesinden ayırması, kenara itmesi suçtur. Engelliyi eğitip iş sahibi yaparak onu tüketici olmaktan kurtarırız. Engelliyi üretici yaparak mutlu ve yararlı duruma getirmeliyiz dedi.

Başkan Türkan Yılmaz ve Başkan Mehmet Yusuf Taşkın'da Çev-Gön Başkanı Menduh Çakar'ın bu ziyaretini anlamlı buluyoruz ilçemizde Çevre Gönüllüleri Derneği'nin çalışma ve faaliyetlerini takdirle karşılıyoruz kendisine teşekkür ederek kendisini Akşama Kızıltepe kapalı Spor salonunda yapacağımız Engelliler antrenman maçında sizleri de aramızda görmek istiyoruz dediler.

Başkan Çakar'da tabi ki Bu anlamlı Günde sizleri yalnız bırakmayacağız yapacağınız antrenman maçına bu akşam gelip sizleri seyretmek benim için bir gurudur dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kızıltepe Çev-Gön'den Engelliler Derneklerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement