Kocaeli'de Anne ile 3 Çocuğunun Evinde Ölü Bulunması - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Anne ile 3 Çocuğunun Evinde Ölü Bulunması

Kocaeli\'de Anne ile 3 Çocuğunun Evinde Ölü Bulunması

Kocaeli'de evlerinde ölü bulunan anne ile 3 çocuğunun cesetleri, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

15.01.2013 13:53

Kocaeli'de evlerinde ölü bulunan anne ile 3 çocuğunun cesetleri, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, İzmit Kocatepe Mahallesi Pir Sultan Abdal Caddesi 64. Sokak'taki bir binanın giriş katındaki dairelerinde anne ile 3 çocuğunun öldürülmesine ilişkin başlattığı soruşturma sürüyor.

Söz konusu adreste cesetler üzerinde yapılan incelemede, anne Aysel Geniş'in boğularak, 6 yaşındaki Gökdeniz ve 5 yaşındaki Görkem Geniş'in bıçak ve başka bir delici aletle öldürüldüğü tespit edilirken, 1 aylık Aysima bebeğin vücudunda herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmadı.

Cesetler, ilköğretim birinci sınıfa giden Gökdeniz Geniş'in 10 Ocak Perşembe gününden itibaren okula gitmemesi üzerine endişelenen öğretmenlerinin, komşularına haber vermesi üzerine söz konusu adrese giden komşuları, Bayram Varol tarafından bulunurken, Aysima bebeğin bu süre içinde açlıktan ölmüş olabileceği tahmin ediliyor.

- "Zehirlenme şüphesi-

Bu arada, anne ve 6 ile 5 yaşındaki iki çocuğunun ağızlarından köpük çıkması üzerine öldürülmeden önce zehirlenmiş olabilecekleri ihtimalini değerlendiren yetkililer, bu kişilerin naaşlarını, kesin ölüm sebebinini belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderdi.

Polis ekipleri, yaklaşık bir haftadır kendisinden haber alınamayan baba Ramazan Geniş'in bulunması için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada olayın yaklaşık bir hafta önce gerçekleştirildiği tahmin ediliyor.

-"Hepsi aynı odadaydı"

Cesetleri bulan komşu Bayram Varol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 yaşındaki Gökdeniz'in öğretmeninin, Gökdeniz'in birkaç gündür okula gelmediğini söylemesi üzerine daireye girdiğini ifade etti.

Dairenin kapısının açık olduğunu ve içeri girdiklerinde çocukları ölü vaziyette gördüğünü anlatan Varol, "Hepsi aynı odadaydı. Çocuklar bir çekyatta yatıyordu. Aysima bebek de annesinin yanındaydı. Ben sadece içeri girdiğimde kapıyı açtım. Yorganı kaldırdım. Sonra çocuğun cesedini gördüm ve o şekilde dışarıya çıktım" dedi.

Varol, evin dağınık halde olduğunu dile getirerek, "Baba Ramazan Geniş kavgacı biri değildi. Ramazan çok iyi bir arkadaştı. Çoluğuna çocuğuna bağlı bir babaydı. Psikolojik sorunları olduğunu sanmıyorum. Maddi sorunlarının olduğunu sanmıyorum. Piyasada serbest çalışıyordu" şeklinde konuştu.

Ev sahibi Mustafa Varol da Geniş ailesinin çok düzgün bir aile olduğunu belirterek, "Neşeli, kendi hallerinde bir aileydi. Komşularıyla da araları iyiydi. 2 seneyi aşkındır bizim alt katta oturuyor. Herhangi bir problemini görmedik. Kiralarını geciktirse de öderlerdi" şeklinde konuştu.

Varol, baba Ramazan Geniş'in Derince bölgesinde pimapen işi yaptığını ifade ederek, ailenin hafta sonları genellikle İshakçılar köyüne gittiğini kaydetti.

-"Kavga etmezlerdi"-

Ramazan Geniş'in arabasının 9 Ocak Çarşamba gününden itibaren evin önünde görmediğine dikkati çeken Varol, "Biz de bunların köylerinde olduğunu düşünüyorduk. Kapılarının önünde de ayakkabıları olmadığı için öyle düşündük" ifadesini kullandı.

Yeğeninin ölen Gökdeniz'le aynı sınıfa gittiklerini anlatan Varol,

"Öğretmenleri, Gökdeniz'in bir haftadır okula gitmemesi üzerine annesini arıyor ona da ulaşamayınca komşusu diye bizim gelini arıyor. Olay o şekilde ortaya çıktı" dedi.

Mustafa Varol, çiftin kavgalarına bu güne kadar rastlamadığını dile getirerek, "Çünkü öyle bir kavgaları olmuş olsaydı illaki duyardık. Bizim aramızda 12 santimetrelik bir beton kalınlığı var. Ses falan duymadık. Huzursuzlukları olmazdı" diye konuştu.

Muhabir: Yunus Emre Günaydın - İbrahim Aktaş

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Anne ile 3 Çocuğunun Evinde Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement