Kocaeli'de Kadın Öğretmenin Yol Kenarında Ölü Bulunması - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Kadın Öğretmenin Yol Kenarında Ölü Bulunması

Kocaeli\'de Kadın Öğretmenin Yol Kenarında Ölü Bulunması

Kocaeli'de sınıf öğretmeni öğretmen Serpil Kömürcü'nün yol kenarında ölü bulunmasına ilişkin hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.

30.01.2014 13:25

Kocaeli'de sınıf öğretmeni öğretmen Serpil Kömürcü'nün (25) yol kenarında ölü bulunmasına ilişkin hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuksuz sanık Selami Kaymak, avukatı Nazmi Küçükosmanoğlu ile Serpil Kömürcü'nün annesi Emine, babası Temel Kömürcü ve avukatı Arzu Karakaş katıldı.

Duruşmada söz alan müşteki avukatı Karakaş, dosyada fotoğraflar, dilekçeler ve otobobildeki izlere göre sanığın geride delil bırakmamak için Kömürcü'yü kasten öldürdüğünü iddia ederek, sanığın en ağır şekilde cazalandırılmasını istedi.

Ölen Serpil Kömürcü'nün annesi Emine Kömürcü de "Kızımızı sanık öldürmüş ve yol kenarına atmıştır. Ciğerimiz yanıyor. Sanık iyi niyetli olsa jandarma veya polisi arayabilirdi. Aramamıştır. En ağır bir şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz" diye konuştu.

Duruşma sırasında ağlayan anne Kömürcü'nün, sanık avukatının savunmasına müdahale etmesi üzerine mahkeme heyeti başkanı tarafından duruşma salonundan çıkartıldı.

Sanık avukatı Nazmi Küçükosmanoğlu da müvekkilinin otostop yapan maktüleyi arabasına aldıktan bir süre sonra aracından indirdiğini ifade ederek, sanığın olayla bir ilgisinin olmadığını savundu.

Sanık Selami Kaymak da olayla bir ilgisinin olmadığını ifade ederek, beraatini istedi.

Mahkeme heyeti, duruşmayı bazı eksikliklerinin giderilmesi amacıyla duruşmayı erteledi.

İzmit- Kandıra yolu üzerindeki Çubuklu Osmaniye Nebihocalar köyü yol ayrımında 2 Ekim'de 2012'de öğretmen Serpil Kömürcü'nün cesedinin bulunması üzerine başlatılan soruşturmada sanık Selami Kaymak gözaltına alınmıştı.

Önceki duruşmada esas hakkındaki görüşünü açıklayan cumhuriyet savcısı, tutuksuz sanığın TCK'nın "taksirle öldürme" suçunu düzenleyen 85/1 maddesi uyarınca 3 yıldan 6 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istemişti. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Kadın Öğretmenin Yol Kenarında Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement