Kocaeli Gölcük'te Sokak Ortasında Çatışma: 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Gölcük'te Sokak Ortasında Çatışma: 7 Yaralı

Gölcük'te sokak ortasında çatışma: 7 yaralıKocaeli'nin Gölcük ilçesinde iki grup arasında alacak verecek meselesi nedeniyle sokak ortasında çatışma çıktı.

11.02.2018 18:39

Gölcük'te sokak ortasında çatışma: 7 yaralı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde iki grup arasında alacak verecek meselesi nedeniyle sokak ortasında çatışma çıktı. Tabancalarla 30'dan fazla ateş edilirken, 7 kişi yaralandı.

Olay öğleden sonra, Gölcük Amiral Sağlam Caddesi 36. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerinde bulunan bir parke dükkanının içerisinde bulunan 7 kişi, alacak verecek meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine birbirlerine silah çeken şahıslar sokak ortasında çatışmaya başladı. Silah seslerini duyan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri geldi. 112 Acil ekipleri yaralanan iş yeri sahibi Özkan Ece, Murat Gökmen, Seyhan Aras, Muhammet Kuş ve İrfan Ayazoğlu'na ilk müdahalede bulunarak hastaneye kaldırdı. Bacağından yaralanan bir kişi ise kendisi özel bir hastaneye gitti. Çatışmanın ardından yaralı olarak olay yerinden kaçan bir kişi ise polis ekiplerince yakalanarak tedavisi için hastaneye götürüldü. Polis olay yerinde 30'dan fazla mermi kovanı tespit ederken, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kocaeli Gölcük\'te Sokak Ortasında Çatışma: 7 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Gölcük'te Sokak Ortasında Çatışma: 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement