Kocaeli Halkından Hiç Kopmadık - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Halkından Hiç Kopmadık

Kocaeli Halkından Hiç Kopmadık

Başkan Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Civelek, Sekapark'ta vatandaşların kurduğu yer sofrasına konuk oldu.

09.05.2012 11:48

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hafta sonunda Sekapark'ı dolduran vatandaşlarla bir araya geldi. Güzel bir havada Sekapark'ı golf aracıyla dolaşan Başkan Karaosmanoğlu'na AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek eşlik etti. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Civelek, vatandaşların daveti üzerine yer sofrasına konuk oldu.

CAZİBE MERKEZİ SEKAPARK

İlkbaharın sıcak yüzünü gösterdiği hafta sonunda Marmara'nın cazibe merkezi olan Sekapark, yine dolup taştı. Kocaelililerin yanı sıra il dışından gelenlerin de itibar ettiği Sekapark, bu yaz yine popüler mekanlardan biri olacağını gösterdi. Güzel havayı gören vatandaşlar dolaşmak, piknik yapmak, çay içmek ve çocuklarıyla güzel bir günde eğlenmek için Sekapark'a akın etti.

YER SOFRASINA KONUK OLDULAR

İl Başkanı Civelek ile birlikte kendi kullandığı golf aracıyla Sekapark'ın birinci ve ikinci etabını boydan boya dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, hafta sonunu değerlendirmeye gelen vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Civelek'i piknik yaptıkları yer sofralarına davet eden vatandaşlar, evlerinden getirdikleri yemeklerden ikram etti.

BU SOFRAYI HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞMEM

Vatandaşın yer sofrasına misafir olan ve onlarla birlikte çay içerek yorgunluk atan Başkan Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Civelek, Kocaeli genelinde yeni Sekapark'lar oluşturmaya devam ettiklerini vurguladı. En mutlu olduğu anların Kocaeli halkıyla bir araya geldiği anlar olduğunu, oturduğu bu yer sofrasını hiçbir şeye değişmeyeceğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''İçinden geldiğimiz halkımızı hiç unutmadık, ondan hiç kopmadık'' dedi.

BAŞKANIMIZ HEP YANIMIZDA

Başkan Karaosmanoğlu ile İl Başkanı Civelek'in güzel bir hafta sonunda kurdukları yer sofrasına misafir olmasından duydukları memnuniyeti aktaran vatandaşlar, ''Eskiden gideceğimiz, ailemizle piknik yapıp, çay içeceğimiz bir tek yer yoktu. Oysa şimdi körfezin kıyısında Başkanlarımız Karaosmanoğlu ve Civelek'le yer sofrasında yemek yedik, çay içtik. Bu bizi çok mutlu etti'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli Halkından Hiç Kopmadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement