Kocaeli Ticaret Odasının Başkanı Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Ticaret Odasının Başkanı Belli Oldu

Kocaeli Ticaret Odasının Başkanı Belli Oldu

Kocaeli Ticaret Odası'nın dün yapılan meslek komitesi seçimlerini 'yenilikçi grup' oluşumunu temsil eden Murat Özdağ kazandı.

12.06.2013 15:58  Güncelleme: 18:08

Kocaeli bölgesinde her dönem büyük çekişmelere sahne olan ve daha önce iki kez ertelenen yaklaşık 12 bin üyesi bulunan Ticaret Odası seçimleri, heyecanlı geçti. Mevcut Başkan Halil İbrahim Keleş ve Meclis Başkanı Recep Ekşi ittifakı ile 'Yenilikçi Grup Lideri' olarak lanse edilen işadamı Murat Özdağ arasında büyük bir yarış yaşandı. Bağımzsızlar Grubu'nda ise Fuat Biçici aday oldu.

Daha önce yaptığı açıklamalarda Kocaeli Ticaret Odası'nda kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu söyleyen, ayrıca gençliğine de güvenen Murat Özdağ dün yapılan 21 meslek komitesi seçiminden 12'sini kazandı.

Ticaret Odası'nın yeni yönetimi 18 Haziran pazartesi günü toplanarak Murat Özdağ başkanlığında görev bölümü yapacak. Özdağ seçimden sonra duygusal anlar yaşarken, yaptığı açıklamada kendisini destekleyenlere teşekkür ederek, "Kocaeli ticaret erbabına gösterdikleri gayret ve bizi tercih etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrımız gayrımız yoktur. Burada yaşanan bir kaybetme değil sadece rakamsal olarak üstünlük var. Bu seçimde Murat Özdağ değil Kocaeli kazandı" dedi.

Geçen ay Kocaeli Sanayi Odası seçimlerini, eski başkan Ayhan Zeytinoğlu kazandı. Yine Kocaeli'nin en aktif odalarından biri olan Gebze Ticaret Odası'ndaki seçimleri de, yine eski başkan Nail Çiler kazandı. Körfez İlçesi Ticaret Odası'nda da Mustafa Efe seçimlerde koltuğu bırakmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Ticaret Odasının Başkanı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement