Koçak'a Büyük Ödül - Son Dakika
Güncel

Koçak'a Büyük Ödül

Koçak\'a Büyük Ödül

22'nci dönem Afyonkarahisar Milletvekili ve Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Dr. Mahmut Koçak, Turizm Tanıtma Platformu (TUTAP) tarafından Türkiye’nin tanıtımı adına göstermiş olduğu duyarlılık ve başarılı çalışmalarından dolayı UNESCO Dünya Mirası Türkiye Ödülü'ne layık görüldü.

07.01.2014 17:09

22'nci dönem Afyonkarahisar Milletvekili ve Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Dr. Mahmut Koçak, Turizm Tanıtma Platformu (TUTAP) tarafından Türkiye'nin tanıtımı adına göstermiş olduğu duyarlılık ve başarılı çalışmalarından dolayı UNESCO Dünya Mirası Türkiye Ödülü'ne layık görüldü.

Koçak'ın 24 Ocak 2014'de Ankara'da bir otelde gerçekleştirilecek törenle ödülünü alacağı belirtildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Dr. Mahmut Koçak, "Alternatif Politikalar Merkezimiz ülkemizin tanıtımı adına göstermiş olduğu duyarlılık ve başarılı çalışmalarından dolayı UNESCO Dünya Mirası Türkiye ödülüne layık görüldü. Turizm ve Tanıtım Platformu'na (TUTAP) bizi bu ödüle layık gördükleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Alternatif Politikalar Merkezi olarak ülkemize bir düşünce kuruluşu olarak hizmet vermekten gurur duyuyoruz ve hizmet vermeye usanmadan yorulmadan devam edeceğiz" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Koçak'a Büyük Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement