Konya'da Minibüs Devrildi: 14 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Minibüs Devrildi: 14 Yaralı

Konya\'da Minibüs Devrildi: 14 Yaralı

Konya'da süt kamyoneti ile çarpışan minibüsün devrilmesi sonucu 14 kişi yaralandı.

07.05.2011 13:15

Konya'da süt kamyoneti ile çarpışan minibüsün devrilmesi sonucu 14 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza, Karatay İlçesi Saraçoğlu kavşağında saat 11. 00 sıralarında meydana geldi. Eski Garaj- Mengene- Saraçoğlu dolmuş hattında çalışan 40 yaşındaki Sabit Dağ, yönetimindeki 42 M 8291 palakalı minibüs ile seyir halinde iken Saraçoğlu yol kavşağında Bayram Küçük yönetimindeki 42 SG 590 süt kamyoneti ile çarpıştı. Kaza sonrası minibüs devrilirken 14 yolcu çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza sonrası yaralanan yolcular olay yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaza yerinde ise büyük panik yaşandı. Kazanın şokunu üzerinden atamayan ve yara almadan kurtulan bazı yolcular ağlayarak sinir krizi geçirdi. Yolcular çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Polis kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Minibüs Devrildi: 14 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement