Konya - Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Konya - Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Marketteki hırsızlık güvenlik kamerasındaKONYA'da müşteri gibi geldiği markatte market sahibinin bir anlık dalgınlığından faydalanıp 3 paket sigarayı montunun içine koyarak çalan şüpheli güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

07.06.2017 01:47

Marketteki hırsızlık güvenlik kamerasında

KONYA'da müşteri gibi geldiği markatte market sahibinin bir anlık dalgınlığından faydalanıp 3 paket sigarayı montunun içine koyarak çalan şüpheli güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 20.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fetih Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Ali Karahan'ın işlettiği markete gelen şüpheli, önce 3 paket sigara ardından da 2 kilo çekirdek istedi. Karahan'ın bir poşete çekirdek doldurmasını fırsat bilen şüpheli tezgahta bulunan 3 paket sigarayı montunu içine koydu. Daha sonra Karahan'ın yanına gelen şüpheli birazda fındık vermesini istedi. 5 dakika daha markette duran şüpheli telefon geldiğini ve acilen çıkması gerektiğini söyleyerek verdiği siparişleri almadan marketten ayrıldı.

Kasaya gittiğinde sigaraların olmadığını fark eden Ali Karahan durumu polise bildirdi. Karahan olayı şöyle anlattı: "Markette gelip benden 2 kilo çekirdek istedi. Bende o kadar çekirdeği napacaksın dedim. Sabaha kadar oturacaz dedi. 3 pakette sigara istedi. Bende sigaraları tezgahın üzerine koydum. Ben çekirdek koyarken sigaraları almış. Daha sonra bir telefon geldiğini söyleyip hızla marketten çıktı. Tezgaha gittiğimde sigaraların olmadığını fark ettim" dedi. Polis, şüpheleyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Konya - Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya - Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement