Konya Milletvekili Samancı Urfa'da - Son Dakika
Güncel

Konya Milletvekili Samancı Urfa'da

Konya Milletvekili Samancı Urfa\'da

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, partisinin il başkanları toplantısı için geldiği Şanlıurfa'da Kadın Konukevi'ni ziyaret etti.

26.11.2014 12:09

AK Parti Konya milletvekili Gülay Samancı, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Kadın Konukevi ve Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Kurum hakkında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol'dan bilgi alan Samancı, kurumda kalanlarla yakından ilgilenerek sohbet etti.

Samancı, "Gerek Şanlıurfalı gerekse Şanlıurfa ili dışında ikamet eden yaşlı ve çocuklarımız var. Onların her zaman günün 24 saatinde tüm sıkıntılarının benim sıkıntım olacağını kendilerine söyledim. Bu tür kurumlarımızda çalışan personellerin yaşlı ve çocuklara itina ile hizmet etmelerini söyledim. Hizmetlerini esirgemeyen başta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol olmak üzere çalışan tüm personellere teşekkür ederim" dedi.

İl müdürü Demirkol ise, "Bu ve benzeri ziyaretler kurumlarımızda kalan yaşlı ve çocuklarımız için bir motivasyondur. Bu doğrultuda kendilerini yalnız hissetmiyorlar. O yüzden bu tür ziyaretlerin sıklıkla yapılması gerekiyor" diye konuştu.

Milletvekili Gülay Samancı'ya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, BSRM Müdürü Naci yılmaz ve çalışan personeller eşlik etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Konya Milletvekili Samancı Urfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement