Konya 'Özürlü Bir Çocuğa Hediye Alıyorum' Deyip 250 Liralık Çocuk Kıyafetleriyle Kayıplara Karıştı - Son Dakika
Güncel

Konya 'Özürlü Bir Çocuğa Hediye Alıyorum' Deyip 250 Liralık Çocuk Kıyafetleriyle Kayıplara Karıştı

'Özürlü bir çocuğa hediye alıyorum' deyip 250 liralık çocuk kıyafetleriyle kayıplara karıştıKONYA'da çocuk kıyafetleri satan bir işyerine gelen kimliği belirlenemeyen bir kadın, işyerinde bulunan Ramazan Uzun'a, 'Eşinizi tanıyorum.

05.01.2018 15:19

'Özürlü bir çocuğa hediye alıyorum' deyip 250 liralık çocuk kıyafetleriyle kayıplara karıştı

KONYA'da çocuk kıyafetleri satan bir işyerine gelen kimliği belirlenemeyen bir kadın, işyerinde bulunan Ramazan Uzun'a, 'Eşinizi tanıyorum. Onun bilgisi var. Öksüz bir çocuğa hediyeler alacağım. Parasını 1 saat sonra getireceğim diyerek aldığı 250 liralık çocuk kıyafetleriyle kayıplara karıştı.

Olay, geçen 31 Aralık günü saat 16.25 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fetih Caddesi üzerinde meydana geldi. Esma Doğan Uzun'a ait çocuk kıyafetleri satan işyerine gelen 40-45 yaşlarındaki bir kadın, o sırada işyerinde bulunan eşi Ramazan Uzun'a, Eşinizi tanıyorum. Onun bilgisi var. Öksüz bir çocuğa hediyeler alacağım. Ücretini 1 saat sonra getireceğim dedi. Ramazan Uzun'da buna inanarak kadının istediğini almasına izin verdi. Şüpheli kadın yaklaşık 250 lira tutarındaki çocuk kıyafetlerini alarak kayıplara karıştı.

'YETİMLERİN İSİMLERİNİ KULLANIP, BİZİ KANDIRDILAR'

Çocuk kıyafetlerini alan kadını tanımadığını belirten Emsa Doğan Uzun, olay sırasında çocuğuna bakmak için eve gittiğini ve eşinin de iş yerine gelen müşterilerle ilgilendiğini belirtti. Bu durumu fırsat bilen kadının da iş yerine geldiğini ifade eden Uzun, şunları söyledi

İş yerimde eşim duruyordu. 40-45 yaşlarında bir kadın gelerek eşime, 'Eşinizi tanıyorum, üst katta oturuyorum, öksüz bir çocuğa hediyeler alacağım' demiş. Gününün olduğunu ve günde bunları satacağını, bazılarını hediye olarak alacağını söyleyerek 250 liralık çocuk kıyafetlerni alıyor. Eşim arkasını döndüğünde örgü yeleğimin bir tanesini de alıyor. Bir saat sonra ücretini getireceğini söylüyor. 1 saat oldu gelmedi. Ertesi günde gelebileceğini umut ettik. Yine gelmeyince karakola giderek şikayetçi oldum. Benim canım yandı başkasının canı yanmasın. Ben buraya gelen hiçbir insana artık güvenemiyorum. Yetimleri kullanıyor. Yetimlerin ismini kötüye kullanarak bunları yapıyor. Kapıya kim gelirse ben zaten yardım yapıyorum.

Şüpheli kadının işyerine giriş çıkış anları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Polis, kadın şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

(

Konya \'Özürlü Bir Çocuğa Hediye Alıyorum\' Deyip 250 Liralık Çocuk Kıyafetleriyle Kayıplara Karıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya 'Özürlü Bir Çocuğa Hediye Alıyorum' Deyip 250 Liralık Çocuk Kıyafetleriyle Kayıplara Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement