Koto 18. Komite Anneler Günü'nde Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Koto 18. Komite Anneler Günü'nde Buluşturdu

Koto 18. Komite Anneler Günü\'nde Buluşturdu

Kocaeli Ticaret Odası 18. Meslek Komitesi (Mimar, Mühendis ve Danışmanlık Hizmetleri Grubu) sektör buluşmasını bu yıl da Anneler Günü'nde gerçekleştirdi.

11.05.2015 12:07  Güncelleme: 12:08

Mimar, Mühendis ve Danışmanlık Hizmetleri Grubu'ndaki üyelerini buluşturmak için bu yıl yine Anneler Günü'nü seçen Kocaeli Ticaret Odası 18. Meslek Komitesi'nin kahvaltılı sektör toplantısına ilgi yoğun oldu

Gruba dahil olan firma sahiplerinin aileleriyle birlikte iştirak ettiği ve 300'ü aşkının davetlinin katıldığı toplantıda davetlileri; KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zihni Yılmaz, 18. Meslek Komitesi Başkanı Yusuf Özdemir, komite üyeleri; aynı zamanda KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Altun, Meclis üyesi ve İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Tolga Ok, meclis üyesi Ali Karslı, KOTO Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyesi Fikret Yıldırım ağırladı.

KADIN GİRİŞİMCİLERDEN HEDİYE

KOTO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri Nuriye Köksal, Yasemin Ağra Alemdar, Meryem Ustaoğlu ve kadın girişimciler, toplantıya katılan kadınlara, hediyeler takdim ederek Anneler Günü'nü kutladı. 18. Meslek Komitesi'nin kahvaltılı sektör toplantısına; CHP Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Haydar Akar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Dicle Akın, MHP İl Kadın Kolları yönetimi, SP Kocaeli Milletvekili Adayı Reyhan Şengün, SP İl Kadın Kolları yönetimi de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koto 18. Komite Anneler Günü'nde Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement