Kraliçe'nin Mesajları Ülkeyi Karıştırdı - Son Dakika
Güncel

Kraliçe'nin Mesajları Ülkeyi Karıştırdı

İspanyol El Mundo gazetesi, Kraliçe Letizia'nın ülkede 2014 yılında patlak veren kredi kartı skandalıyla ilgili telefonundan gönderdiği kısa mesajlara ulaştı.

11.03.2016 10:38  Güncelleme: 10:48

İspanya Kraliçesi Letizia'nın yolsuzlukla suçlanan iş adamı Javier Lomez Madrid ile mesajlaşmalarının ortaya çıkması İspanya gündemine bomba gibi düştü.

''YOGA ARKADAŞIMA ÖPÜCÜKLER''

Mesajlarda Kraliçe Letizia, banka yolsuzluğuyla suçlanan, kocası Kral 6. Felipe'nin de yakın arkadaşı olan iş adamı Javier Lopez Madrid ile konuşuyor. Kraliçe, Madrid'e, "Kredi kartlarıyla ilgili yazıyorum. Biz kim olduğunu biliyoruz, sen de bizim kim olduğumuzu biliyorsun. Biz birbirimizi biliyor, seviyor ve saygı gösteriyoruz. Gerisi cehenneme. Yoga arkadaşıma öpücükler, seni özledim." mesajını attı.

KONUŞMAYA KRAL DA KATILMIŞ

Kraliçe, ayrıca iş adamından daha dikkatli olmasını istemiş. Madrid de "Gelecekte yeni önlemler alacağım. Çok zor bir ülkede yaşıyoruz. Çok daha dikkatli olmalıyım." diyor.

Kral da konuşmaya katılarak "Biz de öyle yapacağız" diye eklemiş. Haberin çıkmasıyla "#CompiYogui" (yoga arkadaşım) Twitter'da İspanyol kullanıcılar arasında TT oldu.

Kraliçe\'nin Mesajları Ülkeyi Karıştırdı

Son Dakika Güncel Kraliçe'nin Mesajları Ülkeyi Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • murat55: Niyeki akp sarayına dil uzatıyosunuzya adamlar da kral kraliçe olmasın... sonuna kadsr akp yine gelsem yine akp savaşsa savaş barışsa barış bize her yer akp ve bir gün gelecek ya sabır... 4 2 Yanıtla
  • haylaz: esra erol sandımya 4 1 Yanıtla
  • vatandaş: kral ne la.kral mi var hala.. 0 1 Yanıtla
  • Mehmet Şanlı Türk: Batılı yüksek mevkilerde olan bütün ailelerde bu gibi olaylar vakayı adiyeden sayılır, nedenmi ?, herkes yasak ilişkileri zaten bilirler ancak konuşamazlar çünkü çok ağır cezaları var, işte böyle demokrasilerle yönetiliyor batılı ülkeler. Ancak sıradan biri yaparsa vay haline başına gelmedik belalar kalmaz . 0 0 Yanıtla

Advertisement