Küçük Suçlu, Smart SineGold'da - Son Dakika
Güncel

Küçük Suçlu, Smart SineGold'da

Küçük Suçlu, Smart SineGold\'da

Katrina Kasırgası sonrası New Orleans ve bir hayaletin peşinde garip bir dedektif!

18.01.2012 11:02

D-Smart tutkunlarına evde muazzam bir sinema şöleni sunan Smart SineGold yine izleyicilerini çok özel bir filmle buluşturuyor. Aksiyon ve macera filmi Hard Cash ve savaş filmi Savior'ın yönetmeni Predrag Antonijevic'in, son çektiği nefes kesen gerilim filmi Küçük Suçlu (Litte Murder), Smart SineGold izleyicilerini sıradışı bir yolculuğa çıkaracak.

Küçük Suçlu, bir dedektifin başından geçen ilginç olayları işleyen Küçük Suçlu (Litte Murder) filmi, nefes kesen sahneleri ile bir süreliğine izleyicileri ile başbaşa kalacak. Filmde yaşanan olaylar Katrina kasırgasının ardından New Orleans'ta geçiyor. Çevresi tarafından pek sevilmeyen bir dedektifin öldürülen kadının katili bulmak üzere ona yardım etmek isteyen bir hayalet ile karşılaşmasıyla yaşanan olaylar anlatılıyor.

Başrollerini Beatiful Mind'ın kötü karakteri Josh Lucas, "The Hunting Party" filmindeki Duck karakteri ile akıllarda yer etmiş Terrence Howard ve porselen bebek olarak tanınan "What Happens in Las Vegas" filmiyle öne çıkan Lake Bell'in paylaştığı Küçük Suçlu, TV'de ilk kez 20 Ocak Cuma, 23.00'de Smart SineGold ekranlarına gelecek.

Yönetmen: Predrag Antonijevic

Oyuncular: Josh Lucas, Terrence Howard, Lake Bell

Tür: Dram, gerilim

Yapım: 2011

Süre: 98'

Konu: Çok sevilmeyen bir detektif olan, cinayete kurban gitmiş bir kadının hayaletiyle karşılaşır. Bu hayalet kadını öldüren katilin ortaya çıkması, dedektife oldukça yardımcı olur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Küçük Suçlu, Smart SineGold'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement