Isparta'da Küçük Valinin Talimatı Yerine Getirildi - Son Dakika
Güncel

Isparta'da Küçük Valinin Talimatı Yerine Getirildi

Isparta\'da Küçük Valinin Talimatı Yerine Getirildi

23 Nisan'da Vali'nin koltuğuna oturan küçük öğrencinin İl Milli Eğitim Müdürü'ne verdiği, "Fotokopi makinesi ve yalıtım" talimatı yerine getirildi.

30.04.2014 17:03  Güncelleme: 17:12

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Isparta Valisi Vahdettin Özkan'ın koltuğuna oturan Metin Mert Yalçıntuğ'un talimatları yerine getiriliyor. Fevzi Paşa Ortaokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Yalçıntuğ, İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can'a okulundaki fotokopi makinesi ve yalıtımla ilgili eksikliklerin giderilmesi talimatını vermişti. Aradan çok bir süre geçmeden küçük valinin verdiği talimatlar yerine getirildi.

TALİMATLARI YERİNE GETİRİLDİ

Yalçıntuğ ve öğretmenlerini makamında ağırlayan İl Milli Eğitim Müdürü Can, fotokopi makinesinin alındığını ve okulun yalıtım işinin de yaz aylarında yapılacağı müjdesini verdi. 23 Nisan'da Yalçıntuğ'un kendini araması üzerine çok heyecanlandığını ifade eden Can, şöyle konuştu: "Kendisi bize okulun fotokopi makinesinin arızalı olduğu ve binanın yalıtımının iyi olmadığını belirtmişti. Bu eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi. Eksiklikleri bize hatırlatmış olduğu için kendilerine teşekkür ettik. Fotokopi makinesiyle ilk eksikliğimizi gidermiş olduk. İnşaattaki arkadaşlarımızı da göndererek yaz döneminde binanın yalıtımını gerçekleştireceğiz. Çocuğumuz inşallah ileri ki yaşamında da o koltuğa gerçekten oturmasını dileriz."

"HİÇBİR OKULUMUZ İHMAL EDİLMEYECEK"

Fatih Projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'nın tüm okullara fotokopi makinesi dağıtacağına da değinen Can, şunları söyledi: "Hiçbir okul fotokopi makinesiz kalmayacak. Bu bizim kendi imkanlarımızla karşıladığımız bir makine oldu. Diğer okullarımız alınmasın. Fatih Projesi kapsamında diğer okullarımızda kısa zamanda makinelerine kavuşacaktır."

"DERSLERİMİZİ DAHA RAHAT İŞLEYECEĞİZ"

Metin Mert Yalçıntuğ da İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can'a teşekkür ederek, "Bizim bu eksikliğimiz giderildi. Okulumuza fotokopi makinesini kazandırdığım için çok mutluyum. Yazın da yalıtım sorunu çözülecek ve sınıflarımızda daha rahat ders işleyeceğiz" diye konuştu. 

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Isparta'da Küçük Valinin Talimatı Yerine Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement