Kula Belediyesi'nden Sıkı Denetim - Son Dakika
Güncel

Kula Belediyesi'nden Sıkı Denetim

Kula Belediyesi\'nden Sıkı Denetim

Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede faaliyet gösteren işyerlerinde ruhsat, etiket ve ürün tarihleri ile ilgili denetim gerçekleştirdi.

26.08.2016 13:58

Başkan Tosun, vatandaşların gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapması için denetimlerin devam edeceğini söyledi.

Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yasalara uymayan ve ruhsatsız şekilde faaliyet göstermek istemeyenlere göz açtırmıyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki cadde ve sokaklarda faaliyet gösteren işyerlerinde işyeri ruhsatı, etiket ve ürün tarihleri ile ilgili denetim gerçekleştirdi. Vatandaşların gönül rahatlığı ile alışveriş yapmalarını sağlamak adına düzenli olarak denetimler gerçekleştirdiklerini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "İlçemizdeki işyerlerinin özellikle ruhsatı olup olmadığı ve sattıkları ürünlerin son kullanma tarihlerini ve etiketlerini kontrol ettik" dedi.

İlk Öncelik Halk Sağlığı

Kula Belediye Başkan Hüseyin Tosun, Kula'da ilk önceliklerinin halk sağlığı olduğunu ifade ederek "Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler yıl boyunca düzenli olarak denetimler gerçekleştiriyor. Yasalara uymayan ve ruhsatlı olmayan işyerlerine göz açtırmıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak bizlerin önceliğidir. Bu sebep ile Zabıta Müdürümüz Hüseyin Ulu'yla birlikte gerekli planlamaları yaparak ekiplerimiz aracılığı ile denetimler yapıyoruz. İşyerlerinin yasalara uygun şekilde faaliyetlerine devam etmesi için denetimlerimizi sürdüreceğiz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula Belediyesi'nden Sıkı Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement