Kürecik Radarı Sökülsün, Türkiye NATO'dan Ayrılsın Eylemi... - Son Dakika
Güncel

Kürecik Radarı Sökülsün, Türkiye NATO'dan Ayrılsın Eylemi...

Kürecik Radarı Sökülsün, Türkiye NATO\'dan Ayrılsın Eylemi...

Haber Arzu KAYA Kamera Özgür ARSLAN, İstanbul DHA Eğitim İLKE-SEN Malatya'nın Kürecik İlçesi'nde bulunan NATO radarının sökülmesi ve Türkiye'nin NATO'dan ayrılması için basın açıklaması düzenledi.

11.01.2015 15:39

Haber Arzu KAYA Kamera Özgür ARSLAN, İstanbul DHA

Eğitim İLKE-SEN Malatya'nın Kürecik İlçesi'nde bulunan NATO radarının sökülmesi ve Türkiye'nin NATO'dan ayrılması için basın açıklaması düzenledi.

EN BÜYÜK ÖDEVLERİMİZDEN BİRİ ÖRGÜTTEN ÜLKEMİZİ ÇIKARMAKTIR

Eminönü Meydanı'nda toplanan yaklaşık 25 İlkeli Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası(Eğitim İLKE-SEN) üyesi Malatya NATO radarı Ocak 2012'den bu yana emperyalizme ve siyonizme hizmet ediyor yazılı pankart açarak Kürecik radarı kapatılsın, NATO'dan çıkılsın emperyalist üsler kapatılsın şeklinde slogan attı.

KÜRECİK RADARININ TEMEL HEDEFLERİNDEN BİRİ DE İSRAİL'İ KORUMAKTIR

Grup adına basın açıklamasını okuyan Emre Karaca, Malatya Kürecik NATO radarının 4 yıldır faaliyette olduğunu belirterek, Radar üssü NATO'nun 2020 yılına kadar tamamlamak istediği füze savunma sisteminin bir parçası olarak Kürecik'e kuruldu. Türkiye 18 Şubat 1952'den beri NATO'nun üyesidir. Bugün itibariyle en büyük ödevlerimizden biri bu terörist ve katliamcı örgütten ülkemizi bir an önce çıkarmaktır. Kürecik NATO radarının bir de İsrail'le ilgili rolu vardır. Bütün bu yaşanan saldırılardan, yapılan tatbikat ve kaleme alınan makalelerden öğrendiğimiz gerçek şudur ki Kürecik radarının temel hedeflerinden biri de İsrail'i korumaktır.

TEKBİR GETİREREK DAĞILDILAR

Ocak ayı Kürecik NATO radarının faaliyete başlamasının yıl dönümüdür. Bu nedenle buradayız dedi. Basın açıklamasının ardından tekbir getiren grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kürecik Radarı Sökülsün, Türkiye NATO'dan Ayrılsın Eylemi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement