Kuşadası'nda Renkli 1 Mayıs Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Kuşadası'nda Renkli 1 Mayıs Kutlaması

Kuşadası\'nda Renkli 1 Mayıs Kutlaması

Kuşadası’nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; davul, zurna ve müzik eşliğinde kutlandı.

01.05.2014 14:41

Kuşadası'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; davul, zurna ve müzik eşliğinde kutlandı.

Kuşadası Belediye binasının arkasındaki meydanda gerçekleşen törene; Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Muzaffer Eryiğit, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan, Belediye-İş Sendikası Aydın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akman, TÜM-BELSEN Aydın Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Dilek ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra Belediye-İş ve TÜM-BEL-SEN üyesi işçi ve memurlar ile CHP Kadın Kolu ve gençlik kolu başkanı ve üyeleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlama programının açılışında konuşan Belediye-İş Sendikası Aydın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akman ve TÜM-BEL-SEN Aydın Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Dilek, tüm işçilerin ve çalışanlar bayramını kutladı. Akman ve Dilek, ülkede ve dünyada barışın, kardeşliğin adaletin ve dayanışmanın sürmesini dileyerek, "Bizler insana yakışır koşullarda çalışmak ve yaşamak istiyoruz. Özgürlükçü, adil ve barış içinde bir dünya, bir ülke istiyoruz. Bizler eşitlik, özgürlük ve sosyal adalet için mücadele ediyoruz. Bizler insanların gündüzleri sömürülmediği, geceleri aç yatmadığı, özgür ve demokrat bir ülke istiyoruz. Talanın, yolsuzlukların, yoksunlukların, adaletsizliklerin olmadığı bir ülkede yaşamak istiyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Eryiğit ise tüm çalışanların emek ve dayanışma gününü kutladı. Konuşmaların ardından Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Eryiğit sendika temsilcilerine çiçek verdi. Daha sonra kutlama programına katılan konuklara baklava ikram edildi. Davul zurna eşliğinde halay çeken işçi ve memurlar, 1 Mayıs'ı coşku içinde kutladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuşadası'nda Renkli 1 Mayıs Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement