Kütahya'da Yolda Mahsur Kalanlara Afad Yiyecek Dağıttı (3) - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Yolda Mahsur Kalanlara Afad Yiyecek Dağıttı (3)

Kütahya\'da Yolda Mahsur Kalanlara Afad Yiyecek Dağıttı (3)

Kütahya- AFYONKARAHİSAR YOLU KISMEN AÇILDI Afyonkarahisar- Kütahya karayolunda dün etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı.

31.12.2014 14:36

Kütahya- AFYONKARAHİSAR YOLU KISMEN AÇILDI

Afyonkarahisar- Kütahya karayolunda dün etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Afyonkarahisar sınırlarında kalan bazı bölümlerde etkisini gösteren kar yağışı sonrası trafiğe kapatılan yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Arama ve Kurtarma Derneği (AKUT) Afyonkarahisar Ekibi'nden 5 gönüllü, kapanan yolda araçlarıyla mahsur kalanlara yiyecek, sıcak içecek, battaniye, çocuk bezi ve süt dağıttı. Tarlaya saplanan 2 araç da vinç yardımıyla kurtarıldı.

Gece boyunca trafik ekipleri tarafından araçların geçişine izin verilmezken, Karayolları ekipleri de sabaha kadar yolun açılması için çalıştı. Saat 04.00 sıralarında çalışmaların tamamlanmasıyla yol kısmen trafiğe açıldı. Trafik ekipleri, Kütahya yönüne giden araçların sürücülerine yol durumu hakkında bilgi verirken, kar lastiği, zincir ve çekme halatı bulunan araçların geçişine kısmen izin vermeye başladı.

Karayolları 31'inci Şube Şefi Yalçın Özgür, "Ekiplerimiz Eskişehir, Kütahya ve İzmir yollarında gece boyu çalışma yaptı. Bu çalışmaların ardından il sınırlarımız içinde kapalı yol kalmadı" dedi. - Yiyecek

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Yolda Mahsur Kalanlara Afad Yiyecek Dağıttı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement