Kuyumcuya Dükkanı Önünde İnfaz - Son Dakika
Güncel

Kuyumcuya Dükkanı Önünde İnfaz

Kuyumcuya Dükkanı Önünde İnfaz

Pendik'te, 48 yaşındaki adam sahibi olduğu kuyumcu dükkanını açtığı sırada uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

01.10.2012 12:34  Güncelleme: 13:36

Pendik'te, Karadenizler Derneği eski başkanı Fuat Şengül (48), sahibi olduğu kuyumcu dükkanını açtığı sırada uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Olay, saat 09.00 sıralarında Kaynarca Deniz Caddesi 39 numarada buluna Şengül Kuyumculukta meydana geldi. İki yıl öncesine kadar bir yerel televizyon kanalında eğlence programı da sunan Fuat Şengül, sabah saatlerinde çevredeki esnafla selamlaşıp sohbet ettikten sonra açmak için dükkanına yöneldi. Fuat Şengül, sahibi olduğu kuyumcu dükkanının kepenklerini açtığı sırada, arkasından yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi silahla ateş etmeye başladı. Kafasından ve ensesinden yaralanan kuyumcu kanlar içinde yere yığılırken saldırgan ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen Şengül hayatını kaybetti. Saldırı haberini alarak olay yerine gelen Fuat Şengül'ün yakınları sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri, yakınlarını sakinleştirmekte güçlük çekti.

Pendik Karadenizliler Derneği eski başkanlığı ve Pendik Dernekleri Federasyonu Başkanlığı da yaptığı öğrenilen Şengül'ün cesedi yapılan incelemelerin ardından Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. İki çocuk babası olan Şengül'ün bir oğlunun da 3 yıl önce askere gitme hazırlıkları yaptığı sırada geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Polis, yapılan ilk incelemelerin ardından saldırının soygun amacı taşımadığını belirlerken, Fuat Şengül'ün, aralarında husumet olduğu öğrenilen kişi ya da kişiler tarafından gerçekleştirildiği ihtimalini değerlendiriyor. Çevredeki güvenlik kameraları ve tüm delilleri inceleyen polis, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı.

MD - İstanbul/ Pendik

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuyumcuya Dükkanı Önünde İnfaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement